Futbolculardan dev isyan! Tudor takım içinde de kredisini bitirdi...

Galatasaray'ın başında çıktığı 8 büyük maçta sıfır çeken ve son Beşiktaş yenilgisi sonrası istifaya davet edilen teknik direktör Igor Tudor’un derbi sonrası yaptığı açıklamalar takım içinde tepki gördü.

Hırvat hocanın, 3-0 kaybedilen karşılaşmanın ardından oyunculara medya önünde eleştiri yağdırması, zaten bu konuda rahatsızlıkları olan futbolcuların huzursuzluğunu daha da artırdı.

Sarı kırmızılı futbolcular, Tudor’un daha önceki M.Başakşehir yenilgisi sonrasında da faturayı kendilerine kestiğini hatırlatarak şunları söylediler:

“BİZ her kötü sonuçta taraftarımızdan özür diliyoruz, sorumluluk alıyoruz. Ancak böyle günlerde takıma sahip çıkıp sorumluluğu üzerine alması gereken Tudor, her kötü sonuçta faturayı bize kesiyor.

Üstelik bunu medya önünde alenen yapıyor. Ateşe sadece bizi atıyor. Biz çıkıp onun çalışma yöntemini ya da taktiklerini eleştiriyor muyuz? ‘Hata varsa hepimizindir’ diyerek daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ama Tudor her başarısız sonucu takıma yıkmaya çalışıyor.”

TUDOR NELER DEMİŞTİ?

5-1’lik M.Başakşehir maçı sonrası:

İlk 11’den 4-5 isim beklediğimiz performansı gösteremedi

3-0’lık Beşiktaş derbisi sonrası:

Bugün G.Saray gibi oynamadık. Oyuncular stattan etkilendi.

Futbolculardan dev isyan! Tudor takım içinde de kredisini bitirdi... ile ilgili etiketler Galatasaray tudor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.