Altınordu'da A Takım'a yükselen Furkan Metin'e tören düzenlendi

Altınordu Futbol Akademisi'nde (ALFA) eğitimi sürürken TFF 1. Lig'de üç maçta başarıyla görev alan genç sağ bek Furkan Metin, A takım kadrosuna diploma töreniyle uğurlandı. Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın telefonla bağlandığı törende Furkan Metin'e ALFA Mezuniyet Diploması verildi.

Altınordu'nun 18 yaşındaki sağ beki Furkan Metin, törenle altyapıdan A Takım'a geçti. İzmir ekibinin başkan Mehmet Seyit Özkan, Furkan Metin’i yetiştiren anne-babasına herkesin huzurunda teşekkür ederek, "Babası yıllar önce onu kara kuru, bızdık bir çocuk olarak getirdiğinde 'Eti sizin kemiği benim' demişti. Bu lafın önemini şimdi çok daha iyi anlıyorum. Vefalı insanlar ile vefasız insanlar arasındaki farkı, yıllar içinde yaşayarak öğrendim. Aile ve Furkan ile 10 yıla yakın zamanda birbirimize saygımızı hiç kaybetmeden birlikte yürüdük. Şunu hiçbir zaman unutmayın, sizler Altınordu forması ile değerlisiniz. Taş her zaman yerinde ağırdır" dedi.

Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Çağlar, Cengiz, Berke, Barış, Kerim, Muhammet Taha Tepe ve diğer evlatlarımızda da bu duyguları yaşadım. İnşallah, hızlanarak devam edeceğiz. Biz hayatı birlikte yaşıyoruz. Sizler benim yol arkadaşlarımsınız. Sadece mutluluklarda değil, üzüntü ve acılarda da beraberiz. Hayat sadece para değil çocuklar. Aslında hayat, üzüntüyü, acıyı, bir misyonu paylaşarak yaşayabilmektir" şeklinde konuştu.

Genç oyuncu veda töreninin ardından Kuşadası’ndaki A Takım Beytullah Baliç Yerleşkesi’ne taşındı.

Altınordu'da A Takım'a yükselen Furkan Metin'e tören düzenlendi

Altınordu'da A Takım'a yükselen Furkan Metin'e tören düzenlendi ile ilgili etiketler Altınordu TFF 1. Lig Furkan Metin
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.