Funda Eryiğit ile Berkun Oya doğuma günler kala evlendi

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan oyuncu Funda Eryiğit (38) ile oyuncu & yönetmen Berkun Oya'nın (46) bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Bebeklerine kavuşmak için gün sayan çift nikah masasına oturdu.

Aralarında Canım Ailem, Karadayı, Gecenin Kraliçesi, Poyraz Karayel, Son Yaz, Hakan: Muhafız gibi yapımların da bulunduğu pek çok sinema filmi, dizi ve tiyatro oyununda rol alan oyuncu Funda Eryiğit anne olmak için gün sayıyor. Funda Eryiğit yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı ve bebek beklediği sevgilisi Berkun Oya ile sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu.

DOĞUMDAN 2 AY ÖNCE NİKAH MASASINA OTURDULAR

Anne - baba olmaya hazırlanan oyuncu Funda Eryiğit ile yönetmen Berkun Oya evlendi. Sade bir törenler hayatını birleştiren çifti, bu özel gününde aileleri ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.

Funda Eryiğit ile Berkun Oya doğuma günler kala evlendi - Resim : 2

Tüm Türkiye'yi sarsan deprem felaketi nedeniyle düğünü erteleyen çift iki ay içinde anne - baba olacak. 7 aylık hamile olan Funda Eryiğit, Öniz İpek Derman tasarımı bir gelinlik giydi. Çiftin, düğünlerini önümüzdeki aylarda yapmayı planladığı öğrenildi.

Funda Eryiğit ile Berkun Oya doğuma günler kala evlendi - Resim : 3

Geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM’de gerçekleşen 'Küheylan' oyunun galasına katılan güzel oyuncu Eryiğit, sevgilisi Berkun Oya ile yakında evleneceğini müjdeleyerek "Evlilik yakındır. O işler biraz sarktı. Planların dışında gelişti birçok şey. Hamilelik çok güzel gidiyor. 28'inci haftadayım. Cinsiyeti ve ismi bize kalsın. Onları boş verin şimdilik" demişti.

Funda Eryiğit ile Berkun Oya doğuma günler kala evlendi - Resim : 4

 

Funda Eryiğit ile Berkun Oya doğuma günler kala evlendi ile ilgili etiketler Berkun Oya Funda Eryiğit
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.