Fulya Zenginer ve Kuntay Tarık Evren çiftinden kötü haber

2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile dünyaevine giren, 24 Mayıs tarihinde 'Milan' adını verdiği oğlunu kucağına alarak annelik sevinci yaşayan 33 yaşındaki oyuncu Fulya Zenginer koronavirüse yakalandı. Zenginer sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran, İki Aile, Doktorlar, Seni Kimler Aldı gibi yapımlarda da boy gösteren oyuncu Fulya Zenginer, 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile dünyaevine girmiş ve geçtiğimiz Mayıs ayının ilk günlerinde de anne olmuştu.

KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR


Milan ismini verdiği minik oğluyla sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulununan güzel oyuncu bu kez yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. Fulya Zenginer ve eşi eşi Kuntay Evren'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Ailecek koronavirüse yakalandıklarını duyuran Zenginer sağlık durumuyla ilgili de takipçilerini bilgilendirdi.


''ÇOK AĞIR GEÇİRİYORUM''

Zenginer kötü haberi Instagram hesabından ''Covid 3. Gün. Ailece hasta olduk, ben çok ağır geçiriyorum ilk gün ağrılarımla yolun sonunu, tünelin ucundaki ışığı gördüm diyebilirim. 3. Günde ise herşey daha az kötü. Miloşka iyiye gidiyor ❤️'' şeklinde yaptığı paylaşımıyla duyurdu.

FULYA ZENGİNER

FULYA ZENGİNER

 

Fulya Zenginer ve Kuntay Tarık Evren çiftinden kötü haber ile ilgili etiketler Fulya Zenginer Koronavirüs Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.