Fulya Öztürk'ten haber anlatımını eleştirenlere sert tepki!

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze sınırında görev yapan Türk gazeteciler İsrail tarafından atılan bomba esnasında yayın yaparken gazeteci Fulya Öztürk'ün haber anlatımı eleştirilmişti. Aynı olayı aynı esnada Öztürk'e göre daha sakin tavırlarla anlatan NTV’nin haber muhabiri Osman Terkan'ın haber anlatımı ile Öztürk'ün haber anlatımı karşılaştırılmıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Fulya Öztürk'ün işi şova döktüğünü iddia etmişti. Fulya Öztürk'ten eleştirilere yanıt geldi.

İsrail'in yaptığı saldırılar nedeniyle Gazze sınırında yayın yapan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ün İsrail tarafından atılan bomba esnasında yayındaki tavırları eleştirilmişti. Öztürk'ün haber anlatımı hakkında ''şov yapıyor'' şeklinde yorumlar gelmişti. Öztürk, kendisine yapılan eleştirilere sert sözlerle tepki gösterdi. İşte Fulya Öztürk'ün yapılan eleştirilere verdiği yanıt...

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze sınırında görev yapan Türk gazeteciler İsrail tarafından atılan bomba esnasında yayın yaparken gazeteci Fulya Öztürk'ün haber anlatımı eleştirilmişti. Aynı olayı aynı esnada Öztürk'e göre daha sakin tavırlarla anlatan NTV’nin haber muhabiri Osman Terkan'ın haber anlatımı ile Öztürk'ün haber anlatımı karşılaştırılmıştı. Birçok kullanıcı Fulya Öztürk'ün "şov yaptığını" söylerken, bazı kullanıcılar da Öztürk'ün korktuğunu ve bunun normal olduğunu dile getirdi.

Fulya Öztürk'ten kendisine yapılan eleştirilere yanıt geldi. Fulya Öztürk, yaptığı paylaşımında hakkında yapılan eleştirilere sert sözlerle cevap vererek ''Ben roket atılırken yayında değildim. Ekibimizin bakın o anlar Yayın öncesine nasıl yansıdı şeklinde yayınlamış.'' dedi.

İşte Fulya Öztürk'ün o açıklaması...

''Siz ne aşağılıksınız ya? Ben roket atılırken yayında değildim “Beni gör” derken rejiye kendimi fark ettirmeye çalışıyordum. Yayının ben de olduğunu anladığım an da sakin bir şekilde 1 saat Yayın yaptım O görüntüler ise ; Ekibimizin bakın o anlar Yayın öncesine nasıl yansıdı şeklinde yayınlamış. Siz de alıp sanki ben yayında öyle yapmışım gibi algı yaratıyorsunuz . Halbuki yayına girdiğim an son derece sakinim. Benim kaçıncı zor bölge görevim bu siz kimsiniz ya? Sizi Allah’a havale ediyorum Ama size son bir not . Siz beni yenemezsiniz. Hep daha iyi yerlere çıkar benim yolum… Fark etmiyor musunuz?''

İşte Fulya Öztürk'e gelen yorumlardan birkaçı...

Mert Taşçılar, ''Gazetecilik öğrencileri için ders gibi video. Aynı yer aynı olay... NTV’nin tecrübeli muhabiri Osman Terkan canlı yayında yaşanan roket saldırısını ajite etmeden olduğu gibi aktarıyor. Ama CNN Türk’ün, milletvekilliği teklif edilen “muhabiri” Fulya Öztürk ise işi şova döküyor.'' dedi.

 

Fulya Öztürk'ten haber anlatımını eleştirenlere sert tepki!

Gazeteci Ali Yağız Baltacı ise ''Fulya'ya neden böyle davranıyorsun şov yapıyorsun diyemeyiz bence. Haksızık olur. Can korkusu neticede, her insanın refleksi aynı olmaz. Kız oralarda işini yapıyor. Kolay değil.''  ifadelerini kullandı.

Fulya Öztürk'ten haber anlatımını eleştirenlere sert tepki! - Resim : 2

 


Fulya Öztürk'ten haber anlatımını eleştirenlere sert tepki! ile ilgili etiketler Fulya Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.