Fuat Oktay ile dalga geçen Cumhuriyet'e Selçuk Bayraktar'dan tokat gibi cevap

Cumhuriyet gazetesi, Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda "Uçan araçlara geldiğimizde artık dünya liderliğine oynayacak bir Türkiye göreceksiniz" açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile dalga geçti. Gazetenin " Cumhurbaşkanı Yardımcısı Uçtu" başlıklı paylaşımına tepki gösteren Selçuk Bayraktar, "Bugün kullanılan teknolojilerin hepsi, geçmişte birileri için hayal gibi görülen çabalarla gelişti." dedi.

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Uçan araçlara geldiğimizde artık dünya liderliğine oynayacak bir Türkiye göreceksiniz" dedi.

Cumhuriyet gazetesi bu haberi yayınlarken, Oktay'ın sözleri ile dalga geçti. Cumhuriyet, haberi Twitter'da servis ederken, "Cumhurbaşkanı Yardımcısı uçtu! Fuat Oktay: Uçan araçlara geldiğimizde dünya liderliğine oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Fuat Oktay ile dalga geçen Cumhuriyet'e Selçuk Bayraktar'dan tokat gibi cevap

Baykar Savunma Teknoloji Lideri ve CTO'su Selçuk Bayraktar, Cumhuriyet gazetesinin o başlığına tepki göstererek, yöneticilerin teknolojide iddialı hedeflere sahip çıkmasıyla dalga geçerek, bu işlere el atacak gençlerin özgüvenini kırmış olduklarını söyledi.


Bayraktar, Twitter'dan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Yöneticilerimizin teknolojide iddialı hedeflere sahip çıkmasıyla dalga geçerek bu ülkeye iyilik yapmış olmazsınız. Sadece bu işlere el atacak gençlerin özgüvenini kırmış olursunuz. Bugün kullanılan teknolojilerin hepsi, geçmişte birileri için hayal gibi görülen çabalarla gelişti."

 

 

Fuat Oktay ile dalga geçen Cumhuriyet'e Selçuk Bayraktar'dan tokat gibi cevap ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Fuat Oktay Cumhuriyet Gazetesi Baykar Savunma verimlilik ve teknoloji fuarı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.