Fuat Çapa: Hedefimiz ligde kalmak, sezonu 12, 13, 14. sırada bitirmek

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Fuat Çapa, kasım ayındaki milli araya kadar oynayacakları 4 maçtan maksimum puanı alarak öz güvenlerini artırmaları gerektiğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, bu sezonki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurguladı.

Süper Lig'de sezona istediği başlangıcı yapamayan ve 3 maçta 1 puan toplayabilen Ankaragücü, milli ara dönüşü Çaykur Rizespor'a konuk olacak. İlk galibiyetini almak isteyen başkentin Sarı-Lacivertli ekibinde teknik driektör Fuat Çapa, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

BİRBİRİMİZİ YENİ TANIDIK

Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını vurgulayan Çapa, şunları kaydetti:

"Şimdi diğer milli araya kadar önümüzde 4 maç var. Eylül ayının zor geçeceğini biliyorduk. Rahat bir sezona başlamak için geçmiş sezondan en az 7-8 ilk 11 oyuncunuzun olması gerekiyor. Buna sahip takımlar lige iyi başladı. Bizim gibi yeni takımlar ise sıkıntılı başladı. Artık birbirimizi yeni tanıdık.

EKİM AYI ÇOK DAHA İYİ OLACAK. 

Önümüzdeki 4 maçtan tabii ki 12 puan almak istiyoruz. Rakiplerimiz de bunu isteyecektir. Diğer milli araya kadar alabileceğimiz maksimum puanı elde ederek öz güvenimizi artırırız ve istediklerimizi sahaya daha rahat yansıtırız. Şu an Çaykur Rizespor maçına odaklandık. Bu maçtan 3 puan alıp camiamızı mutlu etmek istiyoruz. Oynamış olduğumuz oyun son iki maçta iyiydi. Girdiğimiz pozisyonlar daha fazlaydı. Tabii insanlar pozisyonlara değil sonuca bakar. Biz de artık bunu tabelaya yansıtmak zorundayız."

HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK

Takımların genelde 6. haftadan sonra oyunlarını oturttuğunu dile getiren Çapa, "Biz şu an beklentimizin 3 puan gerisindeyiz. Üç maçta 4 puan bekliyorduk, 1 puanda kaldık. Oyun olarak rakiplerimizin gerisinde değiliz. Bu sezonki hedefimiz ligde kalmak, sezonu 12, 13, 14. sırada bitirmek. Tabii hedefimiz de oyun felsefemizi yerleştirmek. Şu an aramızda altyapımızdan arkadaşlarımız da var. MKE Ankaragücü 2023 hedeflerini anlattığı için bizi heyecanlandırdı. Bunu gerçekleştirmek için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

 

Fuat Çapa: Hedefimiz ligde kalmak, sezonu 12, 13, 14. sırada bitirmek ile ilgili etiketler Ankaragücü Süper Lig fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.