Fuar alanında stant çöktü, o anlar kamerada!

İstanbul Fuar Merkezi'ndeki ‘İstanbul Jewelery Show' fuarında bir standın çatısında çökme yaşandı. Çökme nedeniyle 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, gündüz saatlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde oluşturulan bir stantta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ‘İstanbul Jewelery Show' fuarı kapsamında tanıtım için yer alan bir kuyumcunun standının çatısında çökme meydana geldi.

3 KİŞİ YARALANDI

Çökme sırasında işyerinde bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Standa gelen sağlık ekipleri yaralılara ayakta müdahale etti.

ÇÖKME ANI KAMERADA

Yaşanan olayın ardından standın bölgesinde güvenlik yoğunluğunun artırıldığı görüldü. Yaşanan çökme anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Fuar alanında stant çöktü, o anlar kamerada! ile ilgili etiketler fuar stant çökme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.