FSM'de kesilen şok cezalarla ilgili ilginç gelişme!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM) geçen hafif ticari araçlara kesilen cezalarla ilgili çok ilginç bir gelişme yaşandı. Dün sistemden 25 bin 475 TL ceza borcu olduğunu gören bir sürücü bu sabah baktığında her hangi bir cezanın olmadığını gördü. Benzer şekilde cezaları olduğunu dün gören bir çok araç sahibi de bu sabah kontrol ettiklerinde borçlarının olmadığını gördüler. Cezaların nasıl buharlaştığı ise bilinmiyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün faaliyete geçişi sonrası, FSM’den geçiş yapan bazı araçların geçişi yasaklanmıştı. Ancak durumdan haberi olmayan çok sayıda araç sahibi, kendilerine tebliğ edilen veye sistem üzerinden yaptıkları sorgulamada şoke olmuştu. Her geçiş için 600 TL'lik ceza kesilen araç sahiplerinden 200 bin liraya kadar ceza kesilen olmuştu.

FSM'de kesilen şok cezalarla ilgili ilginç gelişme!
Ancak bu sabah, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait sistem üzerinden sorgulama yapan araç sahipleri farklı bir tablo ile karşılaştı.

Dinçer Gökçe'nin haberine göre araç sahiplerinin bu sabah yaptığı sorgulamalarda cezaların görünmediği anlaşıldı.

FSM'de kesilen şok cezalarla ilgili ilginç gelişme! - Resim : 2

AKŞAM BAKTIĞINDA 25 BİN 475 TL GÖRÜNÜYORDU
Sistem üzerinden dün akşam yaptığı sorgulamada 25 bin 475 TL borcu olduğunu gören Doğan Kılınç'a ait aracın plakası üzerinden yapılan sorgulamada, söz konusu cezanın görünmediği anlaşıldı.

FSM'de kesilen şok cezalarla ilgili ilginç gelişme! - Resim : 3

'BORÇ SİLME SÖZ KONUSU OLMAZ'

Ancak, bu durumun, sistemde yaşanan teknik bir sorundan kaynaklı olup olmadığı anlaşılamadı. Hurriyet muhabirinin ulaştığı bir Ulaştırma Bakanlığı personeli ise borç silmenin söz konusu olamayacağını söyledi.

FSM'de kesilen şok cezalarla ilgili ilginç gelişme! - Resim : 4

Bir başka araç sahibi Cem Gül'ün aracına ait plaka üzerinden yapılan sorgulamada, dün akşam 34 bin 200 TL'lik ödeme tutarı görünürken, bu kez her hangi bir tutar görünmüyor.

FSM'de kesilen şok cezalarla ilgili ilginç gelişme! ile ilgili etiketler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü trafik cezaları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.