Fransızlar'dan Cengiz Ünder yorumu: "Fayda sağlayamıyor"

Fenerbahçe'nin Marsilya'da kadrosuna kattığı Cengiz Ünder için Fransa'dan bir yorum geldi. Fransız basınında yer alan haberde, milli futbolcunun henüz sarı-lacivertli takıma fayda sağlayamadığı belirtildi.

Fenerbahçe'ye sezon başında Marsilya'dan 15 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve sarı lacivertli kulübün tarihinin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

Antalyaspor maçında sakatlanmasının ardından iyileşmesine rağmen henüz toparlanamayan milli oyuncuyu sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada eleştirmişti. Cengiz'e bir eleştiri de Fransa'dan geldi.

Fransız basınında, "Sakatlıkları nedeniyle zayıflayan Cengiz Ünder'in Türkiye'ye dönüşü pek de planladığı gibi gitmiyor" başlığı ile verilen haberde; Cengiz'in Fenerbahçe'ye şu ana kadar fayda sağlayamadığını vurgulandı.

Fenerbahçe'de şu ana kadar 8 maçta sahaya çıkan milli futbolcu, 1 asist yaptı.

Fransızlar'dan Cengiz Ünder yorumu: "Fayda sağlayamıyor" ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Fenerbahçe Marsilya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.