Fransızlar Mauro Icardi'yi göklere çıkarttı: "Cimbom'un yeni Hagi'si"

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin yaptıkları dış basında da gündem olmaya devam ediyor. Bayern Münih maçında attığı panenka penaltısıyla Avrupa medyasında adından söz ettiren Mauro Icardi, sarı kırmızılı takımdaki performansıyla Hagi'ye benzetildi.

Galatasaray'da gösterdiği performansla şimdiden tarihe adını yazdıran Mauro Icardi, geçtiğimiz sezon şampiyonlukta aslan payının sahibiydi. Arjantinli yıldız bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. Mauro Icardi'nin bu performansı Avrupa basınında da geniş yer bulunuyor. Fransızlar, Icardi için 'Yeni Hagi' benzetmesinde bulundu.

GALATASARAY'IN YENİ HAGI'Sİ MAURO ICARDI

Trabzonspor, Beşiktaş, Manchester United maçlarında gol sevinci yaşayan Mauro, sakat olmasına rağmen kendisini riske ederek Bayern Münih maçında forma giydi. Panenka ile attığı penaltıyla kendisine hayran bıraktı. Fransız basını da 30 yaşındaki golcünün Galatasaray'da efsane olma yolunda ilerlediğini yazdı.

"YENİ HAGI OLABİLİR"

France24, şu ifadeleri kullandı: "Icardi, Türk kulübünde efsane olma yolunda ilerliyor. Icardi, sezon öncesi hikayesini Türkiye'de yazmak istediği için bir Suudi kulübünün teklifini reddetti. Rams Park tribünleri her maçta golcünün adını zikrediyor. Arjantinli, Galatasaray'ın 1997-2000 yılları arasında kazandığı dört Türkiye şampiyonluğunun ve 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası'nın başrol oyuncularından biri olan Rumen Gheorghe Hagi'den bu yana kulübün 'En efsanevi yabancı oyuncusu' olabilir.

(Akşam)

Fransızlar Mauro Icardi'yi göklere çıkarttı: "Cimbom'un yeni Hagi'si" ile ilgili etiketler Mauro Icardi Gheorghe Hagi Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.