Fransızlar Abdülkadir Ömür'e kucak açtı!

Bu sezon Süper Lig'in flaş ekibi haline Trabzonspor'da Yönetim Danışmanı Ali Kemal Denizci, milli futbolcu Abdülkadir Ömür için Fransa'nın Nice kulübünden transfer teklifi aldıklarını açıkladı.

Trabzonspor'da yönetim danışmanlığı görevini yürüten efsane futbolcu Ali Kemal Denizci, flaş bir transfer itirafında bulundu. Denizci, ismi Nice ile anılan Abdülkadir Ömür için Fransız kulübünden teklif aldıklarını açıkladı.

''DAHA BÜYÜK KULÜLERE GİTMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ''

Radyospor'a konuşan bordo-mavililerin efsane futbolcusu, "Abdülakadir Ömür için Nice'ten teklif aldık. Sezon başında şanssız bir sakatlık yaşadı. O sakatlığı yaşamasaydı daha büyük teklifler alırdı. Biz onun oynayıp daha büyük kulüplere gitmesi gerektiğini düşünüyoruz çünkü bunlar çok genç oyuncular. Her şey para değil. Ben Abdülkadir'i izlemeye doyamıyorum" dedi.

"LİG LİDERİ ŞAMPİYON İLAN EDİLMELİ!"

Denizci ayrıca, 12 Haziran'da yeniden başlayacağı açıklanan Süper Lig'le ilgili de flaş bir öneri sundu. Maçlar oynanırken futbolcularda corona vürüsüne rastlanması halinde ligin iptal edilmesi gerektiğini belirten Denizci şu ifadelere yer verdi:

"Bu oyunun oynanması lazım. Bu maçlar oynanacak. Ancak diyelim ki her takımdan 4-5 futbolcu bir anda sıkıntıya düştü. UEFA'ya şampiyonu ilan etmen lazım. Şu anki lider şampiyon ilan edilmeli. Bu karar kesinlikle çıkmalı. Böyle bir karar çıkmazsa yanlış yaparlar. Bunun başka bir izahı yok. Benim yabancılarım oynayamazsa ne olacak?

Devletin aldığı karara saygı duymamız lazım. Trabzonspor oynayarak şampiyon olmak istiyor. Şampiyonluğun havası da kaçtı. Trabzonspor talihsizlikler çekti ve senelerdir şampiyon olamadı. Trabzonspor'un şampiyon olmasını çok istiyorum. Futbolcuların bağışıklık sistemi yüksek. Bu maçlar eğer oynanacaksa 1 ay içinde bitirilebilir."

Fransızlar Abdülkadir Ömür'e kucak açtı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Abdülkadir Ömür nice Ali Kemal Denizci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.