Fransız pilot arkasındaki Rus uçağını görünce neye uğradığını şaşırdı!

Karadeniz her gün biraz daha ısınırken, birbiri ardına 'engelleme uçuşu' haberleri gelmeye devam ediyor. Fakat bu görüntüler, pek sık karşılaşılan türden değil. Karadeniz'de keşif uçuşu yapan Fransız bir pilotun, arkasına baktığında Rus Su-27 jetiyle karşı karşıya geldiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Karadeniz üzerinde Rus uçakları, Fransız savaş uçaklarına engelleme uçuşu gerçekleştirdi. 

KEŞİF YAPAN İKİ FRANSIZ UÇAĞI NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Karadeniz üzerinde, Fransız medyasının iddiasına göre, uluslararası hava sahasında keşif ve gözetleme görevine çıkan iki adet Fransız Mirage 2000 uçağı, bir anda beliren Rus Su-27 uçağı tarafından taciz edildi. Rus Su-27 uçağı, Fransız Mirage 2000'i bir süre yakın mesafeden takip etti.

Fransa, uçuşun uluslararası hukuka uygun olarak gerçekleştirildiğinin ve hiçbir Fransız uçağının Rus hava sahasına girmediğinin altını çizdi. 

FRANSIZ PİLOT, ARKASINA BAKTIĞINDA RUS JETİYLE KARŞILAŞTI

Fransız pilotun ise arkasında baktığında Rus jetini gördüğü anlar kameraya yansıdı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Şaşıran Fransız pilot, önce telsizle konuşuyor, akabinde ise arkasını dönerek bir fotoğraf makinesiyle Rus uçağının resmini çekiyor. 

 

Kaynak: SuperHaber

Fransız pilot arkasındaki Rus uçağını görünce neye uğradığını şaşırdı! ile ilgili etiketler Karadeniz Fransız Pilot Rus Rusya Fransa SU-27 mirage 2000 engelleme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.