Fransız haber ajansından skandal YPG/PKK paylaşımı!

Avrupa'nın önde gelen haber ajanslarından AFP sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla büyük bir skandala imza attı. YPG/PKK’lı teröristlere destek verircesine örgütün söylemlerini haberleştiren ajans, Türkiye’yi DEAŞ ile bir tutarak örgütün algı operasyonuna çanak tuttu...

Fransa'da bir haber ajansı, terör örgütü YPG/PKK'li teröristlerin söylediklerini doğru diye gösterdi.

Fransa ve dünyada geniş kitlelere ulaşan haber ajansı 'Agence France-Presse'(AFP), Afrin'deki teröristlere ve yandaşlarına mikrofon uzattı.

PYD paçavralarıyla ekrana gelen kadın terörist, Türk güçlerinin insanlık dışı davranışlarda bulunduğunu iddia etti. Türkiye'nin yaptıklarının DEAŞ'ın yaptıklarıyla aynı olduğunu söyleyerek algı operasyonu yapmaya soyundu.

Mücadelelerinden asla vazgeçmeyeceklerini söyleyen terör örgütü YPG yandaşları, 'onurlarını' kurtarmak için Türk güçlerine sonuna kadar direneceklerini dile getirdi.

skandal

Fransız haber ajansından skandal YPG/PKK paylaşımı! ile ilgili etiketler AFP YPG PKK skandal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.