Fransız gazetesi Gazzelilerin açlıkla mücadelesiyle dalga geçti

Fransız gazetesi Liberation, yayınladığı karikatürde Gazze'de İsrail saldırıları ve ablukalar nedeniyle yaşanan açlık ve insanlık krizi ile dalga geçti.

Fransız gazetesi Liberation, yayınladığı küstah karikatürle Gazze Şeridi’nde İsrail ablukası nedeniyle açlıkla mücadele eden ve hayatlarını kaybeden Gazzelilerle dalga geçti.


İsrail’in yeterli düzeyde gıda ile tıbbi malzeme girişine izin vermediği Gazze Şeridi’nde açlık ve susuzluk nedeniyle bugüne kadar 27 kişi hayatını kaybederken, Fransız gazetesi Liberation yayınladığı küstah karikatür ile açlıkla mücadele eden ve hayatlarını kaybeden Gazzelilerle dalga geçti. Gazete, Ramazan ayının başlaması nedeniyle yayınladığı çirkin karikatürde fare ve hamamböceklerini yakalamaya çalışan Filistinli bir erkeği, daha iftar vaktinin gelmemesi nedeniyle Filistinli bir kadının eline vurarak onu durdurmasını tasvir etti. Karikatürde ayrıca İsrail ordusu tarafından bombalanan bir binanın enkazı altında kalan bir kişinin eli de yer aldı.

Fransız gazetesi Gazzelilerin açlıkla mücadelesiyle dalga geçti

Fransız gazetesi Gazzelilerin açlıkla mücadelesiyle dalga geçti ile ilgili etiketler Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.