Fransız devi ayrılığı resmen açıkladı!

Paris Saint-Germain'de Thomas Tuchel ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde ayrılığı gündemde olan Thomas Tuchel için Fransız ekibi, resmi sitesinden yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Paris Saint-Germain, geçtiğimiz hafta teknik direktör Thomas Tuchel ile yolların ayrıldığı iddiasını gerçeğe dönüştürdü. Fransız ekibi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla ayrılığı duyurdu.

PSG'DEN YAPILAN AÇIKLAMA:

Sportif durumunun derinlemesine analizinden sonra Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel'in sözleşmesini feshetmeye karar verdi.

Temmuz 2018'de Paris takımına gelen Thomas Tuchel, başkent takımıyla çıktığı 127 maçta 95 galibiyet, 12 beraberlik ve 20 mağlubiyet rekoruyla (342 gol attı, 109 gol yenildi) lider yaptı. Alman teknik adam, 2 Fransa Şampiyonluğu (2019, 2020), 1 Coupe de France (2020), 1 Coupe de la Ligue (2020), 2 Şampiyonlar Kupası (2018, 2019) kazandı. Tuchel PSG'yi geçtiğimiz Ağustos ayında, kulüp tarihindeki ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde final oynattı.

Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaïfi, "Thomas Tuchel ve ekibine kulübe verdikleri her şey için teşekkür etmek istiyorum. Thomas çalışmalarına çok fazla enerji ve tutku kattı. Elbette birlikte paylaştığımız güzel zamanları hatırlayacağız. Ona geleceği için en iyisini diliyorum." açıklamasını yaptı.

Fransız devi ayrılığı resmen açıkladı! ile ilgili etiketler PSG thomas tuchel ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.