Fransız basınında espri konusu olmuştu... Putin ile Macron'un neden o uzun masada görüştü?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron arasında geçtiğimiz günlerde gerçekleşen görüşme sonrası iki liderin karşılıklı oturduğu uzun masa Fransız basınında espri konusu olmuştu. Konuyla ilgili Rusya Araştırma Enstitüsü'nden gelen iddiaya göre göre, Macron sadece 1 PCR testi yaptırdığı için görüşme uzun masada gerçekleşti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, geçtiğimiz günlerde Ukrayna ve Rusya arasında devam eden gerilimle ilgili Kremlin Sarayı'nda bir araya geldi. Görüşmenin yapıldığı salonda iki liderin de bir ucunda oturduğu uzun masa dikkat çekti.

MASANIN UZUNLUĞUNU ESPRİ KONUSU OLDU

Fransız gazetesi Liberation Putin'in uzun masa görüşmesini "Rus usulü diyalog" manşetiyle birinci sayfasına taşıdı. Görüşmeden servis edilen görüntüler sosyal medyanın da diline düştü. İki lider arasındaki mesafe, Fransa'da "Macron görüşmeye Elysee Sarayı'ndan katılsaydı" şeklinde esprilere konu oldu.

Fransız basınında espri konusu olmuştu... Putin ile Macron'un neden o uzun masada görüştü?

PUTİN'İN UMURSAMAZ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Putin'in misafiri Macron'u beklerken ellerinin cebinde olması, basın toplantısını yaptıktan sonra Macron'a el sallayıp arkasını dönüp gitmesi de kullanıcıların dikkatinden kaçmadı.

Fransız basınında espri konusu olmuştu... Putin ile Macron'un neden o uzun masada görüştü? - Resim : 2

UZUN MASANIN NEDENİ NE?

Özellikle manşetleri süsleyen uzun masa ile ilgili bir iddia da Rusya Araştırmaları Enstitüsü'nden geldi. Rusya Araştırmaları Enstitüsü kaynaklı iddiaya göre Macron'un o masaya oturtulma sebebi, kritik görüşme öncesi sadece 1 PCR testi yaptırması olduğu iddia edildi. Normalde Kremlin'e göre 3 test yaptırması gerekiyordu. Macron, bu şartı reddettiği için uzun masaya oturtuldu.

Fransız basınında espri konusu olmuştu... Putin ile Macron'un neden o uzun masada görüştü? ile ilgili etiketler Putin macron görüşme uzun masa
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.