Fransa'nın terörist seviciliği yine had safhada

Her fırsatta teröristlere desteğini gösteren Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Operasyonu derhal durdurun" çağrısında bulunarak yine YPG'nin yanında yer aldı.

Türkiye'nin haklı operasyonu Fransa'yı rahatsız etti. Terörist sevici Cumhurbaşkanı Macron skandal ifadeler kulandı.

Fransa'nın Lyon şehrinde gazetecilere konuşan Macron, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan terör örgütlerine karşı düzenlediği Barış Pınarı Operasyonu'na yönelik açıklamalarda bulundu.

'BÖLGEDEN ÇEKİLİN'

Harekatın, DEAŞ teröristlerini harekete geçireceğini savunan Macron, Türkiye'nin acil olarak Barış Pınarı Harekatı'nı durdurup bölgeden çekilmesi gerektiğini söyledi.

ŞİDDETLE KINADI

Macron, "Türkiye'nin tek taraflı saldırısını şiddetle kınıyor ve buna bir an önce son verme çağrısında bulunuyorum. Bu harekat bölgedeki DEAŞ terörünü yeniden canlandıracak, Türkiye bunun sorumluluğunu üstlenmeli." açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin bölgedeki etkinliğinden endişe duyan Emmanuel Macron dün deYPG sözcüsüyle bir görüşme gerçekleştirerek terör örgütüne desteğini belirtmişti.

Fransa'nın terörist seviciliği yine had safhada ile ilgili etiketler YPG Emmanuel Macron Suriyeli Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı Lyon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.