'Fransa, Türkiye'ye acınası şekilde kaybetti!'

Fransız teknik adam Arsene Wenger, beIN Sports'a verdiği röportajda Euro 2020 elemelerinde Türkiye'nin gruptaki şansını ve teknik direktör Şenol Güneş hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Tecrübeli teknik adam Arsene Wenger, Fransa'nın gruplardaki şansını değerlendirdi, Türkiye'ye karşı acınası bir şekilde kaybettiklerini söyledi. Wenger, A Milli Futbol Takımının teknik direktörü Şenol Güneş hakkında övgü dolu ifadeler kullandı ve Güneş'le birlikte Türkiye'nin güven kazandığını söyledi.

"FRANSA ACINASI ŞEKİLDE TÜRKİYE'YE KAYBETTİ"

Fransa'nın Türkiye'ye 2-0 yenildiği maç için "Acınası bir şekilde Türkiye'ye yenildiler" ifadelerini kullanan Wenger; "Ama bu onları çok etkilemedi. Halen dünyanın en iyisi olduklarını düşünüyorlar. Çok kaliteli bir kadroları var. Kulübeye baktığınızda çok değerli oyuncuları görüyoruz. Bu da takım içi rekabetin ne kadar yüksek olduğunu görüyoruz. Fransa gruptan çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

"ŞENOL GÜNEŞ, TÜRKİYE'YE BİR ŞEYLER YAPABİLECEKLERİ KONUSUNDA GÜVEN KAZANDIRDI"

Gruptaki ikincilik için Türkiye ve İzlanda arasında mücadele olacağını vurgulayan ve teknik direktör Şenol Güneş'i öven Wenger, "Türkiye'de, Fransa'yı ağırladıkları maçta takımını defansif anlamda çok iyi organize etti. Hızlı hücum taktiğini verimli bir şekilde uyguladılar. Fakat 3 gün sonra İzlanda'ya kaybettiler. Bence Türkiye'ye bir şeyler yapabilecekleri konusunda yeniden güven kazandırdı. Bir süre kötü sonuçlar alıyorlardı. Tabi ki Fransa'yı yendikten sonra güvenlerini yeniden kazandılar. Bu güven de onlara gruptan çıkmanın yolunu açabilir." dedi.

'Fransa, Türkiye'ye acınası şekilde kaybetti!' ile ilgili etiketler Türkiye Fransa Şenol Güneş İzlanda A milli futbol takımı Arsene Wenger
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.