Fransa maçı sonrası, Fas'ın başkenti Rabat'ta büyük yıkım! Hüzün çöktü gözyaşlarını tutamadılar...

2022 FIFA Dünya Kupası'nın yarı final maçında Fransa'ya 2-0 mağlup olan Fas Milli Takımı final biletini alamadı. Büyük bir heyecan ve umutla yarı final maçını izleyen Faslılar hüzün ve sevinci bir arada yaşadı.

Katar’da Al Bayt Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fransa'ya finali getiren golleri 5. dakikada Theo Hernandez ve 79. dakikada Kolo Muani attı. Fransa-Fas karşılaşmasının başlamasıyla tüm Fas’ta olduğu gibi Başkent Rabat’ta da hayat durma noktasına geldi. Maç yayını olan bütün mekanlar saatler öncesinden doldu.

Fransa maçı sonrası, Fas'ın başkenti Rabat'ta büyük yıkım! Hüzün çöktü gözyaşlarını tutamadılar...

ERKEN GOL MORAL BOZUKLUĞUNA YOL AÇTI

Büyük bir heyecanla ekran başına geçen Faslı futbolseverler ilk dakikalarda gelen gol ile birlikte moral bozukluğu yaşadı. Devam eden dakikalarda büyük bir dikkatle karşılaşmayı takip eden Faslılar bir türlü bekledikleri golü bulamadı. 79. dakikada gelen ikinci gol final umutlarını azaltırken Faslıların beklentisi bir golle yarı finale veda etmekti.

Son düdükle birlikte büyük bir üzüntü yaşayan Faslılar daha sonra sokağa çıkarak milli takımlarının yarı final oynama başarısını kutladı.

Fransa maçı sonrası, Fas'ın başkenti Rabat'ta büyük yıkım! Hüzün çöktü gözyaşlarını tutamadılar... - Resim : 2

MAÇ SONU HÜZÜN VE SEVİNÇ BİR ARADAYDI

Daha önce galibiyet sonrası yaşanan coşkulu kutlamaların yerine daha sönük kutlamalar vardı.Başkent Rabat’ta kutlamaların adresi olan 5. Muhammed Caddesi ve Gar Meydanı’nda buluşan Faslılar tezahüratlar ve yakılan meşalelerle elde edilen başarıyı kutladı. Küçük konvoylar oluşturan araçlar da klaksonlarla kutlamalara destek verdi.

Bazı futbolseverler gözyaşlarını tutamazken, çoğunluk yarı final başarısına sevinmeyi tercih etti. Yer yer sağanak yağmurun olduğu gecede kutlamalar devam etti.

Ülkesine yarı final coşkusu yaşatan Atlas Aslanları, cumartesi günü Hırvatistan ile üçüncülük maçına çıkacak. Fas’ta Dünya Kupası coşkusu üçüncülük maçı ile devam edecek.

Fransa maçı sonrası, Fas'ın başkenti Rabat'ta büyük yıkım! Hüzün çöktü gözyaşlarını tutamadılar... - Resim : 3

İHA

Fransa maçı sonrası, Fas'ın başkenti Rabat'ta büyük yıkım! Hüzün çöktü gözyaşlarını tutamadılar... ile ilgili etiketler Fas Fransa 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.