Fransa Kupası finalinde Nice'i 1-0 yenen Nantes, 22 yıl sonra mutlu sona ulaştı

Fransa Kupası finalinde Nantes, Nice'i mağlup ederek 22 yıl sonra kupa sevinci yaşadı. Nantes'a kupayı getiren golü 47. dakikada penaltıdan Ludovic Blas kaydetti.

Fransa Lig Kupası finalinde Nice ile Nantes, Stade de France'ta karşı karşıya geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi finaline de ev sahipliği yapacak başkent Paris'teki Fransa Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz sona erdi.

Nantes, ikinci yarıya penaltı kazanarak başladı. 47. dakikada penaltıyı golle sonuçlandıran Ludovic Blas, Nantes'ı 1-0 öne geçirdi ve karşılaşma, bu skorla tamamlandı. Turnuvada 22 yıl aranın ardından dördüncü kupasına ulaşan Nantes, katıldığı dört finalden de galip ayrılmayı başardı.

Fransa Kupası finalinde Nice'i 1-0 yenen Nantes, 22 yıl sonra mutlu sona ulaştı ile ilgili etiketler nice Fransa Kupası nantes
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.