Frankfurt kaptanı David Abraham'a ödül gibi ceza!

Almanya Ligi'nde hafta sonu oynanan Freiburg-Eintracht Frankfurt maçında sahalarda ender rastlanan bir olay yaşandı. Eintracht Frankfurt kaptanı David Abraham Freiburg'un hocası Christian Streich'e vurarak yere düşürdü. Abraham ise bu hareketinden dolayı 7 maç ceza aldı.

Almanya Ligi 1. Futbol Ligi Bundesliga'da geçtiğimiz pazar günü oynanan mücadelede enteresan anlar yaşanmış, Frankfurt'un kaptanı David Abraham, Freiburg Teknik Direktörü Christian Streich'e vurarak yere düşürmüştü. Bu hareketin ardından sahanın karışmıştı. 
Hakem Abraham'ı kırmızı kart göstererek saha dışına yollamıştı.

Frankfurt kaptanı David Abraham'a ödül gibi ceza!

CEZASI 7 MAÇ

Almanya Futbol Federasyonu skandal harekete 7 maç ceza verdi. Bu karar, cezanın az bulunması sebebiyle spor kamuoyu tarafından yoğun şekilde eleştirildi.

Frankfurt kaptanı David Abraham'a ödül gibi ceza! ile ilgili etiketler Almanya Bundesliga hakem Eintracht Frankfurt Freiburg David Abraham
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.