Uzman ismi utandıran canlı yayın kazası! İç çamaşırı gözükünce ne yapacağını bilemedi

Hükümetlerarası İklim Değişikliği Paneli üyesi ve iklim sorunları uzmanı François Gemenne, bir canlı yayına bağlandığı sırada telefonunu yere düşürdü. Telefonu yerden almaya kalkan Gemenne'nin iç çamaşırı gözükünce stüdyodaki konuklar şaşkına döndü. Gemenne, kendisini utandıran canlı yayın kazasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

Hükümetlerarası İklim Değişikliği Paneli üyesi ve iklim sorunları uzmanı François Gemenne, bir canlı yayına uzaktan bağlandığı sırada yaşananlar izleyenleri ve stüdyodaki konukları şaşkına çevirdi. Ortaya çıkan ilginç görüntülerin ardından uzman isim sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

STÜDYODAKİLER NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Hükümetlerarası İklim Değişikliği Paneli üyesi ve iklim sorunları uzmanı François Gemenne, bir canlı yayına telefonla uzaktan bağlandı. Gemenne'nin Türkiye ve Yunanistan’daki şiddetli yağışlara ilişkin açıklamalar yaptığı sırada telefonunun yere düşmesinin ardından ortaya izleyenleri şaşkına çeviren bir görüntü çıktı. Panikle kamerayı almaya çalıştığı sırada Gemenne’in iç çamaşırı gözüktü.

Uzman ismi utandıran canlı yayın kazası! İç çamaşırı gözükünce ne yapacağını bilemedi

Gemenne'nin altına siyah boxer giydiği telefonun yere düşmesiyle ortaya çıktı. O anların kameraya yansımanın ardından uzman isim ve stüdyodaki konuklar ne yağacağını bilemedi.

Uzman ismi utandıran canlı yayın kazası! İç çamaşırı gözükünce ne yapacağını bilemedi - Resim : 2

SOSYAL MEDYA HESABINDAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI!

François Gemenne, canlı yayın kazası sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı tweette "Ahlak: Video konferans görüşmeleri için bile her zaman pantolon giyin." ifadelerini kullandı.

Uzman ismi utandıran canlı yayın kazası! İç çamaşırı gözükünce ne yapacağını bilemedi ile ilgili etiketler canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.