Francisco Montero'nun dizinde gerilme ve kısmi yırtık

Kupa maçında sakatlanan Fran Montero en az 3 hafta oynayamayacak. Siyah-Beyazlılar zorlu fikstürde alternatif stoperini kaybetti. 22 yaşındaki futbolcunun dizinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiği açıklandı.

Konyaspor'la oynanan Kupa maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen ve 25'te yerini Welinton'a bırakan Francisco Montero'nun dizinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildi.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan bilgilendirmede, "Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nda İttifak Holding Konyaspor ile oynadığı maçta sol dizinde meydana gelen yaralanma nedeniyle oyuna devam edemeyen Francisco Montero’nun bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sol diz iç yan bağında gerilme ve kısmi yırtık (evre 2 sprain) tespit edilmiştir" ifadeleri kullanıldı. 

Sezon başında Atletico Madrid'den kiralanan İspanyol stoper bu sezon Süper Lig'de 9'u ilk 11 olmak üzere 10 maça çıktı. 22 yaşındaki futbolcu özellikle F.Bahçe ve G.Saray derbilerinden gösterdiği performansla taraftarın sempatisini kazanmıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da gözüne giren Montero'nun satın alma opsiyonu bulunuyor. Siyah-Beyazlı yönetim isterse 4.5 milyon euro ödeyerek Montero'nun tapusunu alabilir.  Başarılı futbolcunun en az 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Francisco Montero'nun dizinde gerilme ve kısmi yırtık ile ilgili etiketler Beşiktaş Francisco Montero
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.