Fox'un Mahkum Dizisi İkinci Sezonda Uçacak! İşte Yeni İsimlerle Yeni Kadro

Mahkum dizisi 2. sezon hazırlıkları başladı. Dizinin yeni sezonunda ekrana gelecek oyuncular da belli oldu. İlk sezonu başarıyla geçen Mahkum yeni kadrosuyla yeni sezonda da uçacak.

FOX'un daha ilk bölümden büyük ses getiren, heyecan dolu dizisi Mahkum için geri sayım başladı. 2. sezon çekimleri gelen son bilgilere başladı, ekip sete çıktı. Akıl almaz bir bölümle sezon bile yapan dizi yeni sezona bomba gibi başlayacak. Bu kez ekip çok sağlam, diziye katılan yeni isimler var. Peki dizinin kadrosuna gelecek yeni isimler var mı, kimler dizide ayrıldı? İşte Mahkum dizisi hakkındaki son gelişmeler ve yeni haberler...

Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum'un yeni bölümleri için seyircinin heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu dizinin senaryosu ise Uğraş Güneş'e emanet. Sezon finali ile günlerce konuşulan dizinin yeni bölümleri için ekip sete çıktı, yeni sezon tarihi henüz net değil fakat, dizinin eylül ayının ilk haftası rakiplerinin karşısına çıkması bekleniyor. 

Fox'un Mahkum Dizisi İkinci Sezonda Uçacak! İşte Yeni İsimlerle Yeni Kadro

Mahkum Dizisi İkinci Sezon Kadrosu

Mahkum yeni sezonda rakiplerine belli ki nal toplatacak. Perşembe akşamı yayınlanan dizinin kadrosuna kadrosuna Gökçe Eyüboğlu (Giryan), Seda Türkmen (Ayşe), Nazlı Bulum (Eylül), Erdal Küçükkömürcü (Dadaloğlu), Mehmet Bozdoğan (Mami), Mine Kılıç (Defne), Sarp Aydınoğlu (Zeyat) ve Cem Söküt (Fukara) dahil oldu.

Yeni sezonda dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katılacağı iddiası çok konuşulmuştu fakat işin aslı ortaya çıktı. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncunun Fox TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisiyle ekranlara döneceği, dizide Barış Yesari'nin avukatına hayat vereceği konuşuluyordu.

Fox'un Mahkum Dizisi İkinci Sezonda Uçacak! İşte Yeni İsimlerle Yeni Kadro - Resim : 2

Hayranlarının heyecanla beklediği diziyle alakalı hiçbir açıklama yapmayan Batuhan Karacakaya herkese ters köşe yaptı. Ünlü oyuncunun Mahkum dizisinde değil TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisinde rol alacağı ortaya çıktı.

Fox'un Mahkum Dizisi İkinci Sezonda Uçacak! İşte Yeni İsimlerle Yeni Kadro ile ilgili etiketler mahkum dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.