Fox Tv'nin adı mı değişti? Fox Tv ekranlarda neden yok, kapandı mı, yayın yasağı mı var? Now Tv nedir, hangi kanal, sahibi kim?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), medya sektöründe önemli bir değişikliğin habercisi olarak FOX TV'de değişikliklere gidileceğini duyurdu. Bu bağlamda Fox TV'nin neden ekranlarda olmadığı ve kapanıp kapanmadığı merak ediliyor. Peki, Fox Tv'nin adı mı değişti? Fox Tv ekranlarda neden yok, kapandı mı, yayın yasağı mı var? Now Tv nedir, hangi kanal, sahibi kim? İşte, Fox Tv ve Now Tv hakkında merak edilen ayrıntıların tamamı...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), medya sektöründe önemli değişikliklerin kapısını aralayarak, FOX TV'nin yayın politikasında ve içeriğinde değişikliklere gideceğini duyurdu. Bu gelişmelerle birlikte, izleyiciler tarafından FOX TV'nin neden ekranlarda olmadığı ve hatta kapanıp kapanmadığı konusunda bir dizi soru akıllara gelmektedir. Peki, Fox Tv'nin adı mı değişti? Fox Tv ekranlarda neden yok, kapandı mı, yayın yasağı mı var? Now Tv nedir, hangi kanal, sahibi kim? İşte detaylar...

Fox Tv'nin adı mı değişti? Fox Tv ekranlarda neden yok, kapandı mı, yayın yasağı mı var? Now Tv nedir, hangi kanal, sahibi kim?

FOX TV'NİN ADI MI DEĞİŞTİ, EKRANLARDA NEDEN YOK, KAPANDI MI, YAYIN YASAĞI MI VAR?

Hayır, Fox Tv kapanmadı, ancak, FOX TV'nin adı Now TV olarak değiştirildi.

NOW TV NEDİR, HANGİ KANAL?

Now TV adı, "şimdi" kelimesinin karşılığına gelir. Kanal, adını değiştirmiş olsa da aynı içerikleri sunmaya devam edecek.

FOX TV'NİN ADI NEDEN DEĞİŞTİ?

Benzer değişiklikler diğer ülkelerde de yaşandı. Fox TV'nin isim değişikliği, Türkiye'de olduğu gibi dünya genelinde birçok ülkede de gerçekleşti. Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Hindistan gibi ülkelerde de Fox TV, adını Now TV olarak değiştirdi.

Bu değişiklikler, Disney'in Fox'un varlıklarını satın almasının bir sonucudur ve bu satın almalar eğlence sektöründe büyük değişikliklere neden oldu. Disney, sadece Fox'un film ve televizyon stüdyolarını değil, aynı zamanda spor yayıncılığı, yayıncılık ve kablo hizmetleri gibi diğer varlıklarını da satın almıştı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), medya sektöründe önemli bir değişikliğin habercisi olarak FOX TV'nin isim ve logo değişikliğine onay verdiğini duyurdu.

RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, sosyal medya platformu X hesabı üzerinden gelişmeyi paylaştı. Ancak, henüz yeni logo ile ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı.

Fox Tv'nin adı mı değişti? Fox Tv ekranlarda neden yok, kapandı mı, yayın yasağı mı var? Now Tv nedir, hangi kanal, sahibi kim? ile ilgili etiketler Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.