Formula 1 tarihine geçecek transfer: Lewis Hamilton Ferrari'ye geçti

Formula 1'de tarihi bir transfer gerçekleşti. Ferrari, Carlos Sainz'ın koltuğu için Mercedes pilotu Lewis Hamilton'la 2025 yılına kadar anlaşma sağladı.

Formula 1'de dünya tarihine geçecek bir transfer gerçekleşti. Mercedes'in efsane pilotu Lewis Hamilton, Ferrari takımına geçti.

Formula 1 hayranlarının uzun yıllardır beklediği büyük buluşma gerçekleşmek üzere: Lewis Hamilton - Ferrari.

Sky Sports'un haberine göre; Ferrari ve Hamilton, 2025 yılından itibaren geçerli olmak üzere anlaşmaya vardı. Haberde; Hamilton'un, Carlos Sainz'in yerine geçmesinin beklendiği ifade edildi.

YENİ SÖZLEŞME İMZALADI

Yakın zamanda Mercedes ile 1 artı 1 yıllık sözleşme imzalayan 39 yaşındaki Lewis Hamilton, 2024 sezonunu Mercedes'te tamamlamasının ardından sözleşmede yer alan 1 yıllık opsiyonu kullanmama hakkına sahip.

Formula 1'de 7 kez dünya şampiyonu olan Hamilton, 103 yarış kazandı, 104 kez pol pozisyonda yer aldı ve an itibariyle F1 tarihinin en başarılı pilotu konumunda.

Formula 1 tarihine geçecek transfer: Lewis Hamilton Ferrari'ye geçti ile ilgili etiketler Formula 1 Ferrari Mercedes
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.