Formula 1 Brezilya GP ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Formula 1’de sezonun 19. yarışı olan Brezilya GP’si için geri sayım başladı. Brezilya’nın Sap Paulo kentinde bulunan Jose Carlos Pace Pistinde gerçekleşecek olan F1 Brezilya Grand Prix’i ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak? İşte Brezilya GP’den son detaylar…

Formula 1’de son durak Brezilya’nın Jose Carlos Pace Pisti olacak. F1 yarış tutkunları tarafından yakından takip edilen Dünya Şampiyonasında artık sona gelindi. Brezilya ile Türkiye arasındaki saat farkından dolayı yarış yine akşam saatlerinde başlayacak.

Bu sezon pilotlar klasmanındaki şampiyonluk yarışında büyük bir çekişmeye sahne olan organizasyonda, Red Bull-Honda takımından Max Verstappen'in 9, Lewis Hamilton'ın (Mercedes) ise 5 yarış galibiyeti bulunmakta.

F1 Brezilya GP Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

71 turluk mücadelenin gerçekleştirileceği Formula 1 Brezilya GP’si yarışı 14 Kasım 2021 Pazar gününde TSİ 20.00’da başlayacak ve S Sport, S Sport 2 ile S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Brezilya Grand Prix'si öncesi Verstappen ilk sırada. Hamilton 2. ve Bottas ise 3. sırada.

Formula 1 Brezilya GP ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Pilotlar ve takımlar klasmanının ilk 5 sırası şöyle:

Pilotlar

1. Max Verstappen (Hollanda): 312,5 puan

2. Lewis Hamilton (Büyük Britanya): 293,5

3. Valtteri Bottas (Finlandiya): 185

4. Sergio Perez (Meksika): 165

5. Lando Norris (Büyük Britanya): 150

Takımlar

1. Mercedes 478,5

2. Red Bull: 477,5

3. Ferrari: 268,5

4. McLaren: 255

5. Alpine: 106

 

 

Formula 1 Brezilya GP ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 Brezilya GP Brezilya Grand Prix
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.