Formula 1 Bahreyn Sakhir GP ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Formula 1’de sezonun 16. yarışı Bahreyn Sakhir’de gerçekleştiriliyor. Koronavirüs olan Lewis Hamilton’ın katılamayacağı Formula 1 Bahreyn Sakhir GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu.

Formula 1 Bahreyn Sakhir GP ne zaman? 2020 Formula 1 Şampiyonası'nın 16. yarışı olan Bahreyn Sakhir GP’de büyük heyecan 6 Aralık akşamı gerçekleştirilecek. Daha önceden şampiyonluğunu ilan eden ancak koronavirüse yakalandıktan sonra tedavisine devam edilecek Hamilton’ın katılamayacağı Bahreyn Sakhir GP’i Bahreyn'in Kuzey Valiliğindeki Sakhir Çölü'nde bulunan Uluslararası Bahreyn Pisti'nin yeni inşa edilen 3 bin 543 metrelik bölümünde tertip edilecek.

F1 BAHREYN SAKHİR GP NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

87 turluk mücadelenin sıralama turları, 5 Aralık Cumartesi akşamında TSİ 20.00’da düzenlenecek. Büyük yarış ise 6 Aralık Pazar akşamında yine TSİ 20.10’da başlayacak.

Formula 1 Bahreyn Sakhir GP ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Sezonun 16. yarışı öncesi öncesi Mercedes sürücüsü Hamilton'ın 11, takım arkadaşı Valtteri Bottas'ın 2, Max Verstappen (Red Bull-Honda) ve Pierre Gasly'nin (AlphaTauri-Honda) ise birer yarış galibiyeti bulunmakta.

Formula 1 Bahreyn Sakhir GP’i 6 Aralık Pazar akşamında saat 20.10’dan itibaren S Sports Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak. Buna ek olarak ise Bahreyn Sakhir GP’i D-Smart 82. kanal, Tivibu Spor 4, TV+ Ekstra ve Vodafone TV 15. Kanal üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

Formula 1 Bahreyn Sakhir GP ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 F1 Bahreyn Sakhir GP Bahreyn Sakhir Grand Prix
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.