Ford Focus Mayıs 2023 fiyat listesi açıklandı! Kampanyalı fiyatlar için son günler!

Ülkemizin ve diğer dünya ülkelerinin en çok tercih edilenleri arasında gösterilen Ford, nisan ayı için belirlemiş olduğu satış fiyatlarının halen geçerli olduğunu duyurdu. En çok beğenilen modellerinden olan yeni Focus için kampanyalı fiyatlarının da mevcut olduğunu ifade eden Ford, detayları paylaştı.

Son birkaç yıldır otomotiv sektörüne doğrudan etki eden birçok gelişmenin yaşanması hem sıfır kilometre araçların hem de ikinci el araçların fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesine neden oldu. Bu durum araç sahibi olma oranının giderek düşmesine yol açarken tüketicilerin yanı sıra ülke ekonomilerinin de otomotiv sektöründen daha düşük oranlarda pay alabilmelerine yol açtı.

Araç üretim süreçlerinde yaşanan tedarik problemleri, yüksek enflasyon ve daha pek çok faktörün etkisi ile rekor seviyelere ulaşan ve halen her ayın başında yeni zamlar ile duyurulan araç satış fiyatları, araç sahibi olmayı planlayan tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı. Son dönemlerde artan fiyatlardan ötürü birikimleri yetersiz kalan ve mayıs ayının başında yeni zamlar ile karşı karşıya gelen tüketicilere, Ford’dan yüzleri güldüren bir haber geldi. En çok tercih edilen modellerinden olan Focus için halen nisan ayı fiyatlarının geçerli olduğunu belirten Amerikan Ford, detayları tüketiciler ile paylaştı.

KAMPANYALI FİYATLAR HALEN GEÇERLİ!

Ford Focus Mayıs 2023 fiyat listesi açıklandı! Kampanyalı fiyatlar için son günler!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde en çok tercih edilen otomobil markalarından olan Ford, nisan ayı fiyatlarının halen güncellenmediğini duyurdu. Yeni Focus modeli için ayrıca kampanyalı fiyatlar belirlediğini ifade eden Ford, tüketicilerin yüzlerini güldürdü.

GÜNCEL FORD FOCUS FİYATLARI

Ford, kampanyalı yeni Focus fiyatlarını şu şekilde sıraladı:

  • Trend X sedan 1.5 L Ti- VCT 123 PS: 932.100 TL
  • Titanium sedan 1.5 L Ti- VCT 123 PS: 997.500 TL
  • Titanium hatchback 1.5 L EcoBlue 115 PS: 1.177.400 TL
  • Titanium Station Wagon 1.5 L EcoBlue 115 PS: 1.194.900 TL
  • Active hatchback 1.5 L EcoBlue 115 PS: 1.177.400 TL
  • ST- Line hatchback 1.5 L EcoBlue 115 PS: 1.212.400 TL
  • Active hatchback 1.0 L mHEV Ecoboost 125 PS: 1.141.400 TL
Ford Focus Mayıs 2023 fiyat listesi açıklandı! Kampanyalı fiyatlar için son günler! ile ilgili etiketler Ford Otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.