Koita kadro dışı bırakıldı

Kasımpaşa yönetimine "Ben Beşiktaş'a gitmek istiyorum" diye rest çeken Koita, kadro dışı kaldı. Golcü oyuncunun zam talebini de geri çeviren Lacivert-Beyazlı yönetim yeni golcü arayışlarına girdi.

Beşiktaş'ta forma giymek istediğini her fırsatta dile getiren Fode Koita, Kasımpaşa'da kadro dışı bırakıldı. Siyah-Beyazlı kulübe gitmek için yönetimden izin isteyen, Lacivert-Beyazlı yönetim tarafından bu talebi geri çevrilince de yıllık ücretine zam isteye Gine asıllı Fransı golcü, sorun çözülene kadar tek başına antrenman yapacak.

BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO

Kasımpaşa kulübü, Beşiktaş'ın ilgisi sonrası Koita'nın bonservis bedelini 5 milyon euro olarak belirledi. Siyah beyazlılar ise Thiam ve Fatih Öztürk transferlerinde olduğu gibi oyuncunun bonservis ücreti ödenmeden takıma katılmasını talep etmişti.

87 MAÇTA 23 GOL, 10 ASİST

Başakşehir'in de transfer listesinde olduğu öne sürülen Koita, Süper Lig'de çıktığı 87 maçta 23 gol attı 10 da asist yapma başarısı gösterdi. 29 yaşındaki golcü Paşa'nın Kayserispor ve Rizespor maçlarında kadroya alınmamıştı.

Koita kadro dışı bırakıldı ile ilgili etiketler Kasımpaşa Beşiktaş Transfer fode koita
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.