FLAŞ! Mehmet Ekici Fenerbahçe ile el sıkıştı!

Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda son dakika gelişmesi. İki kulüp arasında başlayan görüşmelerde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Trabzonspor yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki futbolcuya transfer görüşmesi yapması için izin verdi.

Bu gelişmeler üzerine yıldız futbolcunun babası ve menajeri bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Görüşmenin olumlu geçtiği bilgisine ulaşılırken henüz imzalanan bir anlaşmanın olmadığı belirtildi.

SON KARARI TRABZONSPOR VERECEK!

Fenerbahçe ile görüşen menajerin, tekliflerini ileten Galatasaray ve Beşiktaş ile de görüşme gerçekleştireceği, transferde son kararı Trabzonspor yönetiminin vereceği öğrenildi. Çok daha iyi bir teklif olmadıktan sonra yıldız oyuncunun Fenerbahçe'ye imza atacağı belirtildi.

FLAŞ! Mehmet Ekici Fenerbahçe ile el sıkıştı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Mehmet Ekici
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.