Flaş karar! Arda Turan, takıma neşteri vuracak

Eyüpspor'un yeniden yapılanması gerektiğini düşünen Arda Turan, Ryan Babel gibi bazı yıldız isimlerin durumuna, sürece göre karar verecek ve ayrılığın önünü açacak. Eyüpspor'un Süper Lig hedefi ile birlikte göreve gelen Arda Turan, şu ana kadar 3 maça çıktı ve 2 beraberlik ile 1 mağlubiyet aldı. Son olarak ise genç çalıştırıcı, Süper Lig'e çıkılmasına bakmaksızın, Eyüpspor'un geleceğine dair ciddi projeler hazırlığında.

Geçtiğimiz haftalarda Eyüpspor'un başına gelen Arda Turan, takım ile ilgili uzun vadeli planlar yapıyor ve Ryan Babel gibi yıldızlar ile yolları ayırma ihtimalini düşünüyor.

Eyüpspor ile Süper Lig ihtimalini kovalayan Arda Turan, süreçten bağımsız olarak takımın yeniden yapılanması gerektiğine inanıyor ve bazı futbolcular ile yolları ayırmayı planlıyor!

Flaş karar! Arda Turan, takıma neşteri vuracak

Ryan Babel gibi yıldız isimler hakkında hala net bir karar veremeyen genç çalıştırıcı, Eyüpspor'un daha tempolu bir takım haline gelmesi gerektiğini düşünüyor ve bu beklenti doğrultusunda da yıldız isimler özelinde revizelere gitmeyi istiyor...

Ayrıca mali detayları da düşünen Turan, önümüzdeki yaz Babel gibi isimler ile yolların ayrılmasını ve kulübün beklentilerine göre yeni hamleler yapılmasını tasarlıyor.

 

Flaş karar! Arda Turan, takıma neşteri vuracak ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.