Flaş iddia! Gözler o toplantıda... Akşener 6'lı Masa'dan çekilebilir...

Dün gerçekleşen 6'lı Masa'nın 'aday belirleme' toplantısının ardından milletvekilleri ve kurmaylarla olağanüstü toplantı düzenleyen Akşener'in bugün saat 13:30'da açıklama yapacağı öğrenildi. Pazartesi günkü toplantı beklenmeden Akşener'in 6 lı Masa'dan çekilebileceği iddiaları var.

6'lı Masa toplantısının ardından İYİ Parti olağanüstü toplandı.

Toplantı için parti binasına gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sloganlarla karşılandı.

Toplantı devam ederken, 81 il başkanının Ankara'ya geleceği ve 4 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının cuma günü yapılacağı öğrenildi.

AKŞENER 13:30'DA AÇIKLAMA YAPACAK

Akşener, Genel İdare Kurulu toplantısında sonra açıklama yapacak.

Gazeteci İsmail Saymaz İYİ Parti'de yaşanan hareketlilik ile ilgili dikkat çeken detaylar paylaştı. 

İşte Saymaz'ın yazısından dikkat çeken bölümler:

"PAZARTESİYE KALMAYABİLİR"

Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi'ne girerken, "Milletin umudu Meral Akşener" diye sloganlar atıldı.

İYİ PARTİ'DE KILIÇDAROĞLU'NA SICAK BAKANLAR AZINLIKTA

İYİ Parti'de, saat 22.30'da kapalı toplantı başladı. Başkanlık Divanı ve milletvekilleri içinden "Masadan kalkalım" diye görüş belirtenler de oldu, itidalli yaklaşanlar da. Kılıçdaroğlu'na sıcak yaklaşanlar azınlıkta kaldı.

Görüşme sabaha karşı saat 3'te bitti.

AKŞENER GİK'İ TOPLUYOR

Akşener, bugün saat 13.30'da İyi Parti'nin en üst makamı olan Genel İdare Kurulu'nu (GİK) topluyor. GİK'te, pazartesi gününe kalmadan bugün bir kararın açıklanabileceği ve yanıtın "Hayır" yönünde olabileceği belirtiliyor. Dolayısıyla Akşener, pazartesi günkü Millet İttifakı toplantısına katılmayabilir.

Bu durumda İyi Parti'nin ayrı bir aday çıkarma ihtimali var. O takdirde Kılıçdaroğlu'nun masadaki diğer dört liderin desteğiyle adaylığını ilan edebilir.

AKŞENER AÇIKLAMA YAPACAK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü Altılı masa toplantısı sonrası geçtiğimiz akşam milletvekilleri ve başkanlık divanı üyeleriyle bir araya geldi. Partinin 4 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı da bugün saat 13.30'da gerçekleşecek. Akşener'in toplantı sonunda açıklama yapması bekleniyor.

"GERÇEK KOMUTAN OLMAK İÇİN APOLETLERDEN VAZGEÇMEK GEREKİR"

İYİ Parti lideri Akşener, toplantı öncesinde, "Bir yol ayrımındayız. Bu ateşten imtihanı parti iç mesele ya da yazıhane muhabbeti olarak görenlere seslenmek istiyorum, bunu herkes üzerine alsın: Bazen gerçek komutan olmak için apoletlerden vazgeçmek gerekir" demişti. 

Altılı masa toplantısından sonra yapılan açıklamada ise, "Ortak aday için anlaşıldığı" belirtildi. 

 

 

"YOLU MİLLETE ÇIKMAYACAK HİÇBİR ŞEYDE OLMAYIZ"

Akşener, dün akşam Millet İttifakı liderleriyle yaptığı toplantıdan sonra partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi.

Toplantıdan önce İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu gazetecilere açıklama yaptı. Tatlıoğlu'nun, "Biz, yolu millete çıkmayacak hiçbir şeyde olmayız" ifadelerini kullanması dikkati çekti.

Flaş iddia! Gözler o toplantıda... Akşener 6'lı Masa'dan çekilebilir... ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.