FLAŞ İDDİA... Fatih Terim Galatasaray'a başkan olmaya artık sıcak bakıyor

G.Saray'ın yaşayan efsanesi Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulübe başkan olmaya artık sıcak bakıyor. İddiaya göre, bu sezon Galatasaray'ın başında geçirdiği sürede sürekli "Geleceği kurtarmak" vurgusu yapan Terim, olası bir başkanlık seçiminde aday olarak sarı-kırmızılı kulübü kendisi ve taraftarların hayal ettiği geleceğe götürmek için liderliğe soyunacak.

Galatasaray'dan 4. kez kovulan Fatih Terim, bu kez başkan olarak geri dönmeye hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün yaşayan efsanesi, kulübe başkan olmaya artık sıcak bakıyor. 

Mevcut Başkan Burak Elmas ve yakın çalışma arkadaşları tarafından daha görevdeyken arkasında iş çevrilerek Domenec Torrent'le teknik direktörlük için anlaşılmıştı. İspanyol çalıştırıcı Galatasaray'ın başında 2'de 0 yaptı.

Cim Bom, dün akşam Türk Telekom Stadyumu'nda Kasımpaşa'ya 1-3 mağlup olurken bazı taraftarların maça Fatih Terim maskesiyle gelmesi dikkat çekmişti. Maç boyunca "Yönetim istifa" sesleri ise hiç susmadı.

HaberTürk'te yer alan iddiaya göre, "Kulislerde konuşulanlar gerçek olmaya yakın. G.Saray'ın yaşayan efsanesi Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulübe başkan olmaya artık sıcak bakıyor. Bu sezon Galatasaray'ın başında geçirdiği sürede sürekli "Geleceği kurtarmak" vurgusu yapan Terim, olası bir başkanlık seçiminde aday olarak sarı-kırmızılı kulübü kendisi ve taraftarların hayal ettiği geleceğe götürmek için liderliğe soyunacak."

Terim'in aday olması halinde listesinde Ahmet Ocaklı, Erden Timur, Bahattin Demirbilek, Rezan Epözdemir ve Hakan Üstünberk gibi camiada heyecan yaratacak güçlü isimlerin yer alacağı öğrenildi.

FLAŞ İDDİA... Fatih Terim Galatasaray'a başkan olmaya artık sıcak bakıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.