Flaş ayrılık! Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira'nın sözleşmesini feshetti

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Alex Teixeira ile yollarını ayırdı. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinin feshi konusunda anlaşmaya varıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık sözleşme imzalanan Brezilyalı futbolcu, beklentilerin oldukça uzağında kalmıştı.

Siyah-beyazlı yönetim, avukatıyla birlikte kulübe gelen Teixeira ile görüşerek, oyuncuyu bonservisini bedelsiz olarak vererek sözleşmenin feshi konusunda ikna etti. Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Brezilyalı oyuncu ile yollar tamamen ayrıldı. Alex Teixeira, Teknik Direktör Valerien Ismael'in sistemine uymadığı gerekçesiyle takımın gelecek sezon planlamasında düşünülmüyordu.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın kadrosuna 2021-22 sezonu başında dahil olan Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshetmiş bulunmaktayız. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda anlayış gösteren Alex Teixeira’ya hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Brezilyalı futbolcu, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı forma altında 24 maçta bin 249 dakika forma giyip 4 gol attı ve 1 de asist yaptı.

 
Flaş ayrılık! Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira'nın sözleşmesini feshetti ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Alex Teixeira
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.