Flaş! Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı silahlı saldırıya uğradı

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'nın, Cevizlibağ'da arabası ile giderken açılan ateş sonucu yaralandığı öğrenildi. Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan Adem Çakıcı'nın sağ ayağından vurulduğu ifade edildi. Yeğen Çakıcı, 2017 yılında, Kadıköy'de bir otelin restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul'da yeraltı dünyasının yine hareketli günler yaşadığı ortaya çıktı.


ALAATTİN ÇAKICI'NIN YEĞENİ SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Ankara Sincan Cezaevi'nden 15 Nisan 2020 tarihinde tahliye olan Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'nın silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi.

SüuperHaber'in elde ettiği bilgileri göre; Adem Çakıcı saat 20.30 sıralarında, kendi kullandığı otomobili ile Cevizlibağ'da giderken, başka bir arabadan çapraz ateşe tutuldu.

Adem Çakıcı, saldırıdan hafif şekilde yaralanarak kurtuldu. Çakıcı, kendi imkanları ile İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Cerrahi Servisi'ne gitti. Sağ ayağından yaralandığı anlaşılan Adem Çakıcı'nın burada tedavi altına alındığı kaydedildi.

Flaş! Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı silahlı saldırıya uğradı

ADEM ÇAKICI'NIN BİR KİŞİYİ SİLAHLA YARALADIĞI İDDİA EDİLDİ

Adem Çakıcı'nın ilk ifadesinde, kendisine silahla saldıranları tanımadığını söylediği belirtildi. Yine elde edilen diğer bilgilere göre; Adem Çakıcı'nın, bundan bir süre önce Beşiktaş Fulya'da bir kişinin silahla yaralanması olayına karıştığı iddia edildi.

Flaş! Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı silahlı saldırıya uğradı - Resim : 2

YEĞEN ÇAKICI 5 YIL ÖNCE VURULARAK AĞIR YARALANDI

Öte yandan yeğen Adem Çakıcı'nın, 29 Aralık 2017 yılında, Kadıköy'de bulunan bir otelin restoranında silahla vurulduğu vurgulandı.

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı, yan masadan kalkıp yanlarına gelen iki kişiden biri tarafından kurşun yağmuruna tutulmuştu. Adem Çakıcı'yı vuran şüpheliler, olaydan sonra otelden çıkarak, gri renkli bir otomobile binip kaçmıştı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Adem Çakıcı, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Polisin yaptığı araştırma sonucunda, Adem Çakıcı'nın vurulma olayına karıştığı belirlenen şüpheliler A.H.B, O.O. ve F.Ç. çıkarıldıkları Anadolu Adliyesi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

 

Flaş! Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı silahlı saldırıya uğradı ile ilgili etiketler Alaattin Çakıcı adem çakıcı silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.