Fiyatlar dudak uçuklatıyor! Kapalı Çarşı'da sıradan bir sandviç 400 TL

Restoran fiyatları gündemden düşmüyor. Kapalı Çarşı'da sandviç satan dükkan gündem oldu. Önünde uzun kuyruklar oluşan içerisinde sadece kaşar peynir 4 dilim dana antrikot salam, 4 dilim karabiberli füme et ve domates olduğu dükkanda sandviç tam 400 TL! İşte detaylar...

Restoran fiyatları gündemden düşmezken, Kapalı Çarşı'da sıradan bir sandviç satan dükkan gündem oldu. 

Fiyatı ile dudak uçuklatan dükkanın önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Sosyal medyada gündem olan sandviç dükkanına ise yorumlar yağıyor. 

Kullanıcıların bazıları "Buna 400 TL verilir mi? Gider başka bir şey yerim, üstelik hiç hijyenik değil derken, bazıları ise "Pahalı ucuz algımızı artık kaybettik" dedi.

Yemek için kapısında kuyruk oluşan 400 TL’lik bir sandviçin içinde az kaşar peynir, zeytin ezmesi, 4 dilim dana antrikot salam, 4 dilim karabiberli füme et ve domates olduğu görüldü.

 

Fiyatlar dudak uçuklatıyor! Kapalı Çarşı'da sıradan bir sandviç 400 TL ile ilgili etiketler ekonomi Kapalıçarşı
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.