Fiyatı dudak uçuklattı! Gökçe Bahadır & Emir Ersoy çifti Alaçatı'da 'ev'lendi

7 aylık birlikteliklerini geçtiğimiz Şubat ayında nikah masasına taşıyan ve Alaçatı’da dünya evine giren oyuncu Gökçe Bahadır (40) ile müzisyen Emir Ersoy (44), Alaçatı'dan 5 milyon TL’ye villa aldılar. Yeni evli çift, birçok ünlü isme de komşu oldu.

İlişkileri stüdyo çalışmalarında başlayan Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy kısa üre içinde evlilik kararı almış ve çift ile Şubat ayında Çeşme'de evlenmişti. Düğün sonrası yazlık almak için harekete geçen çift, sonunda istedikleri gibi bir ev buldu.

5 MİLYON TL ÖDEDİLER

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Beyazıt Öztürk, Ezgi Mola, Sinan Engin, Caner Erkin- Şükran Ovalı çiftinden sonra Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy da Alaçatılı oldu ve buradan 5 milyon TL'ye bir yazlık aldılar. Birçok ünlü isim ile de komşu olan çift, evlerini tadilata sokup oturmaya başladılar.


Bahadır ve Ersoy, bir yandan da birlikte yaptıkları müzikal çalışmalara hız verdi. Güzel oyuncu, son dönemde reklamlar ve dijital bir platformdan hatırı sayılır bir gelir elde etti.

Fiyatı dudak uçuklattı! Gökçe Bahadır & Emir Ersoy çifti Alaçatı'da 'ev'lendi

SERVETLİK REST

Yıllardır Levent'te iş yeri olan çok ünlü bir medyatik iş insanı, yerine sığmamaya başlamış. Ve yan tarafındaki doktor bir çifte ait, villa için teklif göndermiş. Doktor çift, villanın satılık olmadığını söylemiş. Medyatik iş adamı, kendi gidip 80 milyon TL teklifte bulunmuş. Doktor çift de iş insanına önce Levent'in nasıl kurulduğunu, bulundukları sokağın tarihini ve yaşayan kaliteli insanlarını anlattıktan sonra "İsterseniz biz sizin villanızı alalım" resti çekmiş.

Fiyatı dudak uçuklattı! Gökçe Bahadır & Emir Ersoy çifti Alaçatı'da 'ev'lendi ile ilgili etiketler Alaçatı Emir Ersoy Gökçe Bahaır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.