Fiyat İstikrarı Komitesi, Bakan Nebati başkanlığında ilk toplantısını yaptı

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati göreve başladığından bu yana düzenlenen ilk Fiyat İstikrarı Komitesi toplantısı bugün gerçekleşti.

Fiyat İstikrarı Komitesi, göreve bu ay başlayan Nureddin Nebati başkanlığında ilk toplantısını düzenledi.

Bakanlık binasında gerçekleşen toplantıda, enflasyonla ilgili gelişmeler ve bu konunun yarattığı riskler ile ilgili izlenebilecek politikalar görüşülüyor.

Toplantıya katılım gösterenler arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu da bulunuyor.

Fiyat İstikrarı Komitesi, Bakan Nebati başkanlığında ilk toplantısını yaptı ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı fiyat istikrarı komitesi nureddin nebati
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.