Fitness fenomeni 210 kiloluk halterin altında can verdi: Korkunç anlar...

Vücut geliştirmeci ve fitness fenomeni Justyn Vick, 210 kiloluk halteri kaldırmaya çalıştığı sırada halterin altında kalarak hayatını kaybetti. Sosyal medyada paylaşılan o anlar şok etkisi yarattı.

Endonezyalı vücut geliştirmecisi ve fitness fenomeni Justyn Vicky, korkunç bir antrenman kazası sonrası hayatını kaybetti. 33 yaşındaki sporcu, beslenme uzmanı ve kişisel antrenörlük de yapıyordu.

210 KİLOLUK AĞIRLIĞIN ALTINDA KALDI

Olay, 15 Temmuz günü Endonezya'daki The Paradise Bali spor salonunda yaptığı antrenmanda meydana geldi. Vicky, 210 kg squat-press yapmaya çalıştığı sırada halter omuzlarındayken eğildikten sonra kaldırmaya çalıştı fakat dengesini kaybetti. Arkasındaki gözcüsünün de yardımı yeterli olmayınca 33 yaşındaki sporcu halterin altında kaldı.

AMELİYAT SONRASI HAYATINI KAYBETTİ

Hemen hastaneye kaldırılan Vicky'nin ensesine düşen halter nedeni ile boynu kırılan ve kalbine, ciğerlerine bağlanan hayati sinirlerde sıkışma meydana geldiği belirtildi. Fenomen sporcu alındığı ameliyat sonrası hayatını kaybetti.

Olayın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması büyük şok etkisi yarattı. Hem fitness dünyası hem de birçok insan tarafından üzüntüyle karşılanan olayın görüntülerinde, Vicky'nin halteri kaldırmakta zorluk çektiği ve bir anda ensesine çarptığı görülüyor.

Fitness fenomeni 210 kiloluk halterin altında can verdi: Korkunç anlar... ile ilgili etiketler Endonezya Fenomen ölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.