Fırtına, Bodrum'da yıktı, geçti: Yelkenli karaya oturdu

Meteoroloji'nin uyarılarda bulunduğu Muğla’nın Bodrum ilçesinde, fırtına nedeniyle bir yelkenli karaya çıktı. Dalgaların boyu yer yer 3 metreyi aşarken, kent genelinde fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Bodrum ve Datça arasındaki feribot seferleri olumsuz hava şartları sebebiyle iptal edildi.

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü Bodrum için fırtına ve sağanak uyarısı yapmıştı. Sabah saatlerinde güney yönünden esen ve etkili olan rüzgarın saatteki hızı 70 kilometreyi buldu.

Bitez Sahili'nde 15 metre uzunluğunda yelkenli bir tekne fırtınada sürüklenip, karaya oturdu. Tekne sahibi koruma amaçlı teknesini ağaca sabitledi. Karaya vuran dalgaların boyu yer yer 3 metreyi aştı.

Fırtına, Bodrum'da yıktı, geçti: Yelkenli karaya oturdu

Bodrum ve Datça arasındaki feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi. Kızılağaç mevkiinde yolun çökmesi sonucu bir servis minibüsü mahsur kaldı. Fırtına yaşamı olumsuz etkilerken, ilçede yaşayanlar zor anlar yaşadı. Fırtınanın gecenin ilerleyen saatlerinde etkisini yitireceği belirtildi.

Fırtına, Bodrum'da yıktı, geçti: Yelkenli karaya oturdu ile ilgili etiketler Bodrum Fırtına Datça Dalga yelkenli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.