Fırtına, bir yıldız oyuncuyu daha kadrosuna kattı! Jean-Philippe Gbamin Trabzon'a geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Everton forması giyen Jean-Philippe Gbamin'i kadrosuna kattı. Yıldız oyuncu yarın saat 16.50'de Trabzon'da olacak. Fırtına, Jean-Philippe Gbamin için Everton'a kiralama bedeli ödemeyecek.

Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor, transferde iddialı hamleler yapmaya devam ediyor.

BORDO-MAVİLİLERDE YENİ BOMBA PHILIPPE GBAMIN

Bordo-Mavililer, İngiltere Ligi takımlarından Everton forması giyen orta saha oyuncusu Jean-Philippe Gbamin'i kadrosuna kattı.

Yıldız futbolcunun yarın saat 16.50'de şehre geleceği öğrenildi.

FIRTINA TRANSFER İÇİN ÜCRET ÖDEMEYECEK

Fırtına bu transfer için Everton'a herhangi bir ücret ödemeyecek. 26 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, orta sahanın yanı sıra sağ bek ve stoperde de görev alabiliyor.

Gbamin'in güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Gbamin kariyerinde, CSKA Moskova, Mainz ve Lens gibi ekiplerde de boy gösterdi.

Fırtına, bir yıldız oyuncuyu daha kadrosuna kattı! Jean-Philippe Gbamin Trabzon'a geliyor ile ilgili etiketler Everton Transfer Traboznspor Jean-Philippe Gbamin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.