Fırat Tanış'tan anlamlı hareket... Organlarını bağışladı

Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan 'Aziz' disinde Mösyö Pierre karakterini canlandıran 46 yaşındaki oyuncu Fırat Tanış sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla organlarını bağışladığını duyurdu.

Dünyaca ünlü piyanist - besteci Fazıl Say ile piyanist eşi Ece Dağıstan ve şarkıcı Sıla'nın ardından Fırat Tanış da organlarını bağışladı.


Show TV'de izleyiciyle buluşan ve geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan 'Aziz' disinde Mösyö Pierre karakterini canlandıran ve 28 Temmuz'da Netflix'te izleyiciyle buluşacak Zeytin Ağacı ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 46 yaşındaki oyuncu Fırat Tanış geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Koronavirüsü atlatan Fırat Tanış organ bağışında bulundu.

 ''TİYATRO OYUNLARININ FUAYELERİNDE ORGAN BAĞIŞ STANDI KURACAĞIZ''


Güzel gelişmeyi Instagram hesabından duyuran Tanış, paylaşımına şu notu düştü:

''dün bu imzayla birlikte ben de bir organ bağışçısı oldum.

#sendebenimkahramanımol çağrısıyla bu büyük anlama vesile olan ve kendisi de bir organ bağışçısı olan sevgili @ecedagistansay a çok teşekkür ederim.

biz de gelecek tarihlerde oynayacağımız tiyatro oyunlarının fuayelerinde organ bağışı standı kuracağız.

insan insanı yaşatabilir de.''

Fırat Tanış'tan anlamlı hareket... Organlarını bağışladı


Ece Dağıstan da Fırat Tanış'ın bu paylaşımına kendi sayfasında yer verdi ve şu notu düştü: ''Fırat'cım, senin desteğin de çok değerli. Güzel haberin beni daha da mutlu etti! O halde ilk Tiyatro oyununun fuaye alanında buluşmak üzere❤️''

Fırat Tanış'tan anlamlı hareket... Organlarını bağışladı - Resim : 2

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın 2019 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Ece Dağıstan Say, organ bağışıyla ablası Ceyda Dağıstan'ın hayatını kurtarmıştı. Ece Dağıstan Say böbrek yetmezliği çeken ablası Ceyda Dağıstan'a bir böbreğini vermişti.

 

 

Fırat Tanış'tan anlamlı hareket... Organlarını bağışladı ile ilgili etiketler Fazıl Say Ece Dağıstan Organ bağışı fırat tanış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.