''Fırat Doğusu Operasyon Odası'' sorumlusu Azdşir Kobani evinde öldürüldü!

Bölücü terör örgütü PKK'nın Fırat Doğusu Operasyon Odası sorumlusu Azdşir Kobani’nin, Suriye’nin Haseke Şehri’nde ki evinde kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldüğü öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde yine PKK/PYD’nin Deyrezor sorumlusu “Roni Welat” kod adlı Şervan Hesen, kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürüldüğü açıklanmıştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye’nin yollardan beri mücadele ettiği bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD’nin bir sorumlusu daha öldürüldü.

FIRAT DOĞUSU SÖZDE KOMUTANI HASEKİ’DE Kİ EVİNDE SALDIRIYA UĞRADI

SuperHaber’in güvenilir yerel kaynaklardan aldığı bilgilere göre, PKK/PYD’nin Fırat Doğusu Operasyon Odası sorumlusu olduğu öğrenilen Azdşir Kobani, Suriye’nin Haseke Şehri’ndeki evinde saldırıya uğradığı öğrenildi. Kimliği bilinmeyen kişiler tarafından silahlı saldırı da ağır yaralanan Kobani’nin, hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdiği ifade edildi.

''Fırat Doğusu Operasyon Odası'' sorumlusu Azdşir Kobani evinde öldürüldü!

BİR HAFTA ÖNCE DEYREZOR SORUMLUSU ŞERVEN HESEN SİLAHLI SALDIRI DA ÖLDÜ!

Öte yandan, yine bölücü terör örgütü PKK/PYD’nin sözde askeri yapılanması olan Demokratik Suriye Güçleri’nin, (DSG) Deyrezor şehri sorumlusu Şervan Hesen’in 5 Aralık’ta öldürüldüğü açıklanmıştı. Örgüt yaptığı açıklamada, Hesen’in Minbiç, Rakka, Deyrezor ve Tabga’da ve Rojava’da bulunduğunu belirtmişti.

''Fırat Doğusu Operasyon Odası'' sorumlusu Azdşir Kobani evinde öldürüldü! - Resim : 2

''Fırat Doğusu Operasyon Odası'' sorumlusu Azdşir Kobani evinde öldürüldü! ile ilgili etiketler PKK PYD Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.