Fırat Delikanlı tutuklandı mı? Engelli genci döven Fırat Kaya kimdir?

Twitter’da #FıratDelikanlıTutuklansın etiketi ile başlatılan çalışma sonrasında vatandaşlar Fırat Delikanlı kimdir sorusuna yanıt aradı. Instagram’da da 'Fırat Delikanlı' olarak bilinen şahısın işitme engeli olan Engin Elekçi'yi eşcinsel olduğu gerekçesiyle tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Peki, Engin Elekçi kimdir?

Sosyal medya #FıratDelikanlıTutuklansın etiketi ile çalkalanıyor. ‘Fırat Delikanlı’ olarak bilinen şahsın yani Fırat Kaya’nın işitme engelli Engin Elekçi’ye işkencesi ortalığı ayağa kaldırdı. Aydın’da yaşandığı iddia edilen olayda Fırat Delikanlı ismiyle bilinen Fırat Kaya isimli şahıs, “eşcinsel” olduğu gerekçesiyle işitme engelli Engin Elekçi’yi ağır bir şekilde şiddete maruz bıraktığı ve hemen ardından da görüntüleri Instagram’da yayınladığı belirtildi.

Fırat Delikanlı Olayı Nedir?

Paylaştığı sosyal medya görüntüleri sonrasında büyük bir tepki alan Fırat Delikanlı, eşcinsel olduğu iddia edilen bir vatandaşı dövdüğü görüntülerle gündemde geniş yer buldu. İşitme engelli olduğu bilinen vatandaşın yanı sıra başka kişilere karşı da şiddet gösterdiği görülen şahsın sosyal medya hesabı kısa zamanda ifşa oldu.

Sosyal medyada #FıratDelikanlıTutuklansın etiketi ile çalışma başlatıldı.

Fırat Delikanlı tutuklandı mı? Engelli genci döven Fırat Kaya kimdir? ile ilgili etiketler Fırat Delikanlı Engin Elekçi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.