Fırat Aydınus'un yerine yeni isim! Kritik maçta hakem değişti

Hatayspor - Galatasaray maçı öncesi flaş gelişme! Daha önce Fırat Aydınus'un yöneteceği açıklanan mücadele için yeni karar geldi. Hatayspor - Galatasaray karşılaşmasını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Hatayspor - Galatasaray maçında hakem kararı! Fırat Aydınus'un yöneteceği açıklanan karşılaşma için yeni karar...

Daha önce Fırat Aydınus'un yöneteceği açıklanan Hatayspor - Galatasaray maçının hakemi değişti. Süper lig'in 32. haftasında oynanacak olan heyecanlı mücadele için Aydınus'un yerine Abdulkadir Bitigen görevlendirildi. Geçtiğimiz günlerde hakem Fırat Aydınus'un koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtilmişti.

GALATASARAY'IN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMASI

"Süper Lig'in 32. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacağımız Atakaş Hatayspor maçına Covid-19 testi pozitif çıkan Fırat Aydınus'un yerine Abdulkadir Bitigen atanmıştır."

Bu gelişmenin ardından TFF, iki üst klasman hakemi ile bir üst klasman yardımcı hakeminin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

TFF'NİN RESMİ SİTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA

"İki Üst Klasman hakemimiz ile bir Üst Klasman Yardımcı hakemimizin 31.03.2021 Çarşamba ve 01.04.2021 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR test sonuçları pozitif çıkmıştır.

Hakemlerimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 10 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

TFF Sağlık Kurulu"

Fırat Aydınus'un yerine yeni isim! Kritik maçta hakem değişti ile ilgili etiketler Süper Lig hakem Koronavirüs Galatasaray Hatayspor Fırat Aydınus Abdülkadir Bitigen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.