Firari FETÖ'cü Ergun Babahan'a kupa göndermesi

Kayserililere saldıran FETÖ'cü Ergun Babahan'a hak ettiği cevabı Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin verdi

Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında yargılanan Boydak ailesinin el konulan şirketi Boydak Holding'e kayyum atanmasının ardından şirkette CEO görevine getirilen Alpaslan Baki Ertekin o günden bugüne örgütün hedef tahtasında...

Boydak Holding'in isminin değiştirilmesi ve Erciyes Anadolu Holding olarak ticari hayatına devam etme kararı alması da örgütte büyük rahatsızlık yarattı.

Kayseri'de bu önemli kaleyi kaybeden FETÖ'cüler uzun süredir hem kayyum yönetiminden hem de Kayserillierden intikam alma peşinde.

İşte bu çerçevede kısa süre önce firari FETÖ'cü Ergun Babahan Kayseri halkını hedef alan çirkin bir mesaj paylaştı.

Firari FETÖ'cü Ergun Babahan'a kupa göndermesi

Babahan, sosyal medyada, “Kayseri şehri Boydak Ailesi’ne yaptığı vefasızlığın bedelini sadece futbolda küme düşerek ödemeyecek. Her alanda küme düşecek” ifadelerini kullandı.

Bu çirkin sözlere yanıt ise Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den geldi.

Sosyal medya üzerinden, Babahan’a tepki gösteren Ertekin, "Kaçak Ergun, Vatansız Ergun, Rüzgargülü Ergun. Hayatında bir kere erkeklik yapıp: ‘Bu kupa Pensilvanya’ya girsin’ demiş 24 saat geçmeden özür dilemiştin. Kayseri düşerse tekrar çıkar, çok şükür, ama FETÖ’yü finanse edenlere vefası olmaz. Çıkarken alacağı kupa da nereye dersen oraya” diyerek FETÖ'cülere hodri meydan dedi.

Firari FETÖ'cü Ergun Babahan'a kupa göndermesi - Resim : 2

 

Firari FETÖ'cü Ergun Babahan'a kupa göndermesi ile ilgili etiketler FETÖ Kayseri Kayserispor Ergun Babahan alpaslan baki ertekin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.