FİRARDAKİ EYLEM TOK VE OĞLU NEW YORK’TA KAMERAYA YAKALANDI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt'un ‘Haberin Olsun’un yeni bölümündeki konuğu Filistine giderek Gazzeli çocuklarla buluşan GEM Saha Koordinatörü Ayça Aydın oldu.

Aydın, bölgedeki gözlemlerini canlı yayında anlattı.

''BÖLGEDE HAVALAR ISINDIKÇA ÇÖPLERDEN KAYNAKLI SALGIN HASTALIKLAR YAŞANABİLİR''

Gazze'de hastanelerde medikal eksikliğin olduğunu belirten Aydın, toplanmayan çöplerle ilgili salgın hastalıkların yaşanabileceği konusunda uyarıda bulunarak ''Gittiğimiz coğrafya hayatların yok olması üzerine. Bir kadın olarak bölgeye umut vermek için gittim. Hala keyifliler, gülümsüyorlar. Çok paylaşımcılar. bir çocuğun tek kalan bisküvisinin size ikram ettiğini düşünün. Bana sarılıp ağlayan kız çocukları oldu. Omzumda huzurla uyuyan, vücudunda bombalardan kaynaklı yaralar olan çocukları gördüm. Hayatımda ilk defa bir savaş uçağına tezahürat eden ve gülümseyen çocuklar gördüm. Hastaneni içinde yüzlerce yaralı insanlar var. Medikal destekte eksiklik söz konusu. En iyi hekimler ülkeyi terk etmiş durumda. Hastanedeki yaralılara uluslararası derneklerden gelen hekimler yardım etmeye çalışıyor. Bölgede ciddi bir su sıkıntısı yaşanıyor. İnsanlar sadece deniz suyuyla duş alabiliyorlar. Ciddi bir çöp problemi de var. Havalar ısındıkça çöplerden kaynaklı salgın hastalıklar yaşanabilir.'' dedi.

''BÖLGEDE SÜREKLİ DRON SESLERİNİ DUYUYORSUNUZ. PATLAMALAR YAŞANIYOR''

Bölgede patlamaların devam ettiğini söyleyen Ayça Aydın, ''Kız çocukları gıda ve ilaç sıkıntılarını gülerek anlattı. Çok büyük öfkeleri yok. Türkiye'den geldiğimi söylediğimde 'sizde zelzele oldu. 'Biz birbirimizi acılarımızdan tanırız' diyorlar. Onlar beni teskin etmeye çalıştı. 'Bir gecede 53 bin insanı kaybettiniz, siz bu acıyı biliyorsunuz' dediler. Acının biçimi yok. Herkes aynı şekilde acıyor. Herkesin acısı kendine büyük. Ben bir kadın ve insan olarak tüm tehlikeye rağmen sahadayım. Yalnız olmadıklarını onlara söylemeye geldim ve sarılıp birlikte ağladık. Bölgede sürekli dron seslerini duyuyorsunuz. Patlamalar yaşanıyor. İnsanlar topraklarını bırakıp gitmek istemiyor. Nüfusun yüzde 60'ı çocuk, isimlerini bile söylemeyemeyen insanlar bedel ödüyorlar.'' sözlerini kullandı.

Bozkurt ile Özkan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balya balya paraların olduğu görüntülerle ilgili açıklamasını ve kırmızı bültenle aranan yazar Eylem Tok ile oğlunun New York'ta gülümseyen fotoğrafını değerlendirdi.

''İMAMOĞLU OLANLARI KENDİ LEHİNE ÇEVİRME YÖNÜNDE BİR PSİKOLOJİK YÖNTEM UYGULUYOR''

Bozkurt, ''İmamoğlu'nda suçlu telaşı var ama aslında bir taktik uyguladığını düşünüyorum. Mazlumu oynayarak kendi seçmenini konsolide etmeye çalışıyor. İmamoğlu olanları kendi lehine çevirme yönünde bir psikolojik yöntem uyguluyor. İmamoğlu kendi dava arkadaşı olan keleş'i de satmış durumda. İmamoğlu kendisini yoğun bir şekilde merkeze çıkartmaya çalışıyor. İnsan önemsemediğini hatırlamaz. Kentsel dönüşüm gibi ciddi vaatlerini demekki çok önemsemedi.

''14 MAYIS SEÇİMİNİ BAŞARIYLA ANALİZ EDEN OPTİMAR, MURAT KURUM'UN ÖNE GEÇTİĞİNİ İFADE EDİYOR''

14 Mayıs seçimini başarıyla analiz eden optimar, Murat Kurum'un öne geçtiğini ifade ediyor. DEM Parti-CHP anlaşmaları Cumhur İttifakı ile CHP'nin çok yakın olduklarını söylediği yerlerde yapıldı. Amaç Cumhur İttifakı'na kaybettirmek ve DEM Parti'nin İstanbul'da söz sahibi olmasıydı. Aday çıkartılmayan ilçelerden biri olan Üsküdar'da baya bir yükleniyorlar. Tuzla'da, Bahçelievler'de ciddi bir fark var. CHP kale olarak gördüğü yerlerde sıkıntı yaşıyor.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FİRARDAKİ EYLEM TOK VE OĞLU NEW YORK’TA KAMERAYA YAKALANDI! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt İsrail Gazze Filistin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.