Fiorentina Başkanı Rocco Commisso, Sırp golcü Dusan Vlahovic için servet istiyor

Serie A ekibi Fiorentino, güncel piyasa değeri 40 milyon euroya ulaşan Dusan Vlahovic'e yeni sözleşme teklifini kabul ettiremedi. 21 yaşındaki santrfor, Arsenal'in 1 numaralı transfer hedefi haline geldi. Juventus'un da istediği Sırp golcü için 77 milyon pound isteniyor.

Fiorentina'nın Sırp golcüsü Dusan Vlahovic, Premier League devlerinin iştahını kabartıyor. 21 yaşındaki santfor, Arsenal'in 1 numaralı transfer hedefi haline geldi.

Premier League'e 3'te 0'la başladıktan sonra 3 maç üst üste kazanan ve milli araya Brighton deplasmanındaki 0-0 beraberlikle giren Londra ekibi, Vlahovic için kesenin ağzını açtı. Bu yaz transfere 150 milyon euro civarında para harcayan "Topçular", Alexander Lacazette'ten çıkıp Vlahovic'i transfer etmek içni 35 milyon paunluk bir teklifle İtalyanlar'ın kapısını çaldı.

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Serie A devi Juventus ile Arsenal arasında Vlahovic savaşı yaşanıyor. Tottenham Hotspur ise Harry Kane'in olası ayrılığında bu transfere dahil olacak.

Fiorentina'ya 2018 yazında 1.8 milyon euroya transfer edilen Sırp golcü, 18 yaşında attığıp imza sırasında pek dikkat çekmemişti. Aradan geçen 3 senede Avrupa'nın elit santrforları arasına giren Dusan Vlahovic için Floransa ekibinin başkanı Rocco Commisso 77 milyon pound istiyor.

İtalya basınından La Gazzetta dello Sport'a göre, Vlahovic'e bu kadar yüksek bir fiyat etiketi koyma kararı, Vlahovic'in Fiorentina'nın 35 milyon paundluk yeni uzun vadeli anlaşmasını reddetmesinin ardından geldi.

Fiorentina Başkanı Rocco Commisso, Sırp golcü Dusan Vlahovic için servet istiyor
Rocco Commisso

 

VLAHOVİC'İN İSTEDİĞİNİ VEREMİYORLAR

2023 yazına kadar sözleşmesi bulunan genç yıldızın Fiortentina'nın teklifini reddetmesi hakkında konuşan Commisso, şunları söyledi:

"Floransa'ya geldiğimde taraftarlara yanlarında olacağıma ve asla tutamayacağım sözler vermeyeceğime dair söz verdim. Fiorentina taraftarlarını son aylarda çok konuşulan ve konuşulan bir konu hakkında bilgilendirmek istiyorum: Dusan Vlahovic'in sözleşmesi meselesi.

Hem Dusan'ın hem de çevresinin taleplerini karşılamak için teklifimizi birkaç kez geliştirdik. Ancak tüm çabalarımıza rağmen bu teklifler kabul edilmedi. Son birkaç haftadır Floransa'da geçirdiğim süre boyunca, hem oyuncuyu hem de kulübü mutlu edecek bir çözüm bulmak için şahsen çaba sarf ettim, ancak çabalarımızın ve girişimlerimizin ödüllendirilmediğini söylemek beni hayal kırıklığına uğrattı.

Bu noktada yapabileceğimiz tek şey, oyuncunun ve çevresinin isteklerini kabul etmek ve bu heyecan verici yeni sezonda ilerlerken hızlı bir şekilde uygulanabilir, uygun çözümleri belirlemek.

Her halükarda, Dusan Vlahovic'in onu önümüzdeki 21 ay boyunca Fiorentina'ya bağlayan bir sözleşmesi var. Oyuncunun ve takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için üzerine düşeni yapacağından şüphemiz yok, Floransa'ya geldiğinden beri gösterdiği profesyonellik düzeyinin aynısını, hayranlarımızın ve ekibinin en büyük saygısı ile gösterecek."

 Fiorentina Başkanı Rocco Commisso, Sırp golcü Dusan Vlahovic için servet istiyor - Resim : 2

Fiorentina bu sezon Serie A'nın ilk 7 haftasını 4 galibiyet ve 12 puanla tamamlarken, Dusan Vlahovic 4 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. Mor Menekşeler son olarak evinde, 7'de 7 yapan Napoli'ye 1-2 mağlup olmuştu.

Fiorentina Başkanı Rocco Commisso, Sırp golcü Dusan Vlahovic için servet istiyor ile ilgili etiketler Fiorentina Serie A Arsenal Dusan Vlahovic premier league Rocco Commisso
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.